<  
>  
Den norske kirke, Kirkelig fellesråd

Sandnes er Norges 7. største by og 8. største kommune etter folketall med 72.000 innbyggere pr 1.1.2014. Innbyggertallet er i betydelig vekst. Byen ligger rundt sørenden av Gandsfjorden og spenner geografisk fra typisk jærlandskap med rike jordbruksområder til vestlandske fjell og fjorder.

Byen er i hovedsak tuftet på servicenæringer og offshoreindustri. Med kort vei til flyplass, båtforbindelse til utlandet og universitet og med jernbane rett gjennom byen, er Sandnes meget sentralt beliggende.

Byen er samlet i ett prosti og kirken står sterkt i byen og menighetslivet er meget rikt og variert. I tillegg til åtte geografiske sokn, representerer Bymenigheten et stilmessig og tematisk alternativ for hele byen. Kirken driver også et betydelig diakonalt arbeid i sentrum med byprestene. Disse har sin hverdag i byens rusmiljø.

Sandnes Menighet Kirken vår ligger midt i sentrum av Sandnes og er en flott nyoppusset kirke. Sandnes menighet har ca 7000 mennesker i soknet. Menigheten er inne i en veldig interessant periode.Staben holder til lyse og fine lokaler i Storgata 48. Menighetssenteret er også betydelig oppgradert. Menigheten har sunn økonomi bl.a. sikret gjennom drift av gjenbruksbutikk. Sandnes menighet har en stab som er sterk faglig og sosialt, og som jobber godt sammen. Staben består av: to prester, prost, daglig leder, kateket, kirkemusiker, diakon og trosopplæringsmedarbeider. I tillegg kommer åpen barnehage med tre ansatte. Menigheten har også mange frivillige medarbeidere som stiller opp på både kontinuerlige og sporadiske oppgaver.
Fakta om Sandnes sokn
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (3)

Fakta om Sandnes sokn

Adresse

4307 SANDNES