GRASP arkitekter as

Bygg / Anlegg / Entreprenør

GRASP arkitekter er et Bergensk arkitektkontor - vi baserer oss på lokal tilstedeværelse og lokal forståelse.

GRASP er en videreføring av samarbeidet mellom Jørgen Grahl-Madsen MNAL og Lotte Sponberg MNAL.

Kontoret bygger sin praksis rundt at alle prosjekter er en respons på eksterne forutsetninger utenfor arkitekturen. Ved å utnytte disse forutsetningene, og samtidig se hva hver kontekst kan tilby, oppstår en spennvidde hvor en arkitektonisk respons er resultatet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos GRASP arkitekter as

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om GRASP arkitekter as

Adresse

Øvre Korskirkesmauet 2b

5018 Bergen