Crispy AS

Reiseliv / Turisme / Event, Salg / Markedsføring

Gamle tradisjoner blir nye med Crispy Catering. Vår visjon er å fokusere på det familiære, norske og lokale. Som en familiebedrift er vi opptatt av å kunne tilby noe for alle i alle aldre.

Vår filosofi er at god mat lages fra bunnen av med ferske, gode og rene råvarer. Å være bevisst hva man spiser og drikker handler både om det som er bra for deg, miljøet og smaken.

Et kreativt lag av kokker og matglade mennesker håper å kunne friste deg med sine menyer. Vi gleder oss på dine vegne om du velger oss som din cateringleverandør – og vi strekker oss langt for å tilfredsstille deg!

Vi garanterer ypperste kvalitet på råvarer, delikate sammensetninger og hurtig problemfri levering!

Crispy Catering serverer mat med hovedvekt på norske råvarer og vi ønsker å ta vare på norske mattradisjoner, med stort fokus på de ulike sesongene.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Crispy AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Crispy AS

Adresse

Vollsveien 132, 1358 Jar