BURUD HANS OLAV

Bedriften er underleverandør til Oslo Taxibuss AS som bedriver persontransport mot offentlig sektor med minibusser i Oslo og Akershus. I Akershus er oppdragsgiver Ruter. Og i Oslo er Oslo kommune ved hhv Velferdsetaten og Utdanningsetaten oppdragsgivere. Oslo Taxibuss AS disponerer ca 150 minibusser og er norges største selskap på sitt område.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos BURUD HANS OLAV

Oslo Taxibuss er en av landets største transportør med minibusser. Som underleverandør til Oslo taxibuss drifter vi minibusser for kjøring av skolebarn og handikappede i Oslo og noe i Akershus. Med og uten rullestol. Noen av de vi kjører er sterkt handikappede uten språk. Med store lammelser.Stillingen er i første omgang et vikariat. Det kan bli fast ansettelse på et senere tidspunkt.Lønn etter tariff. Ferier følger Oslo skolenes ferier.Nødvendig opplæring blir gitt internt.Krav til kompetanseSøkere må snakke og skrive norsk flytende. Og være godt kjent i Oslo.Ønsket kompetanseDu må inneha minimum førerkort for minibuss, klasse D1.Du må også ha kode 95 i førerkortet, yrkessjåførkompetanse (YSK)Søkere med kjøreseddel for persontransport mot vederlag blir foretrukket.Personlige egenskaperDet skader ikke å være blid og utadvendt. Og være villig til å gi en hjelpende hånd. Epost: hansburud@gmail.com93096642
12.08.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om BURUD HANS OLAV

Adresse

ØVRE PRINSDALSVEI 43 A
1263 OSLO