<  
>  

Handz On

Øvrig

Handz On er det første selskapet som har samlet alt innen bilpleie under et tak. Vi skal forenkle forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål.

Handz On konseptet innebærer implementering av moderne bilpleieanlegg i Europa`s største kjøpesentre og lufthavn.

Vi tilbyr de kjørende kundene bilpleie og bil relaterte produkter og tjenester. Våre produkter og tjenester skal være en naturlig del av deres opplevelse av kjøpesentre og Lufthavn. På lik linje med alle de andre fasilitetene de forventer å finne der.

Alle våre produkter og tjenester har en ting til felles:
De representerer vår lidenskap for bilpleie, som inspirerer og setter nye standarder. De bygger på samme idè: Kunnskap, Kvalitet, Innovativt og Opplevelse.

Fakta om Handz On
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Handz On
Jobbmuligheter i Handz On

Vil du jobbe i Handz On?

Send oss en epost på post@handzon.no

Franchise i Handz On

Franchise
  • Handz On er en velkjent merkevare og en trendsetter innen Car Care.

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (6)
logo
Franchise i Handz On
Anerkjent merkevareHandz On er en velkjent merkevare og en trendsetter innen Car Care. Vi legger stor vekt på at du som franchisetaker skal bli sikker på Handz On konseptet; systemene og merkevaren. Derfor får du 3 måneders opplæring før du får ansvaret for ditt nøkkelferdige bilpleieanlegg, i tillegg til oppfølging og opplæring når du har kommet i gang. Franchise i Handz OnFranchise er et gjensidig forpliktende samarbeid der to selvstendige parter bringer sine verdier og tjenester inn i et samarbeidsforhold. Vi har et felles mål om å skape høyest mulig fortjeneste. Franchisetaker er selvstendig næringsdrivende av egen virksomhet, men reduserer risikoen ved å være en del av Handz On kjeden i et godt utprøvd driftssystem. Franchisetaker betaler en avgift til franchisegiver for å benytte Handz On som merkenavn og bli del av vårt sterke kjedekonsept med stordriftsfordeler og velfungerende driftssystemer. Har du engasjement, driv, lyst og ikke minst økonomisk interesse i å skape en suksess, ta kontakt med oss. Franchisetaker i Handz OnNår du blir franchisetaker hos oss, vil Handz On være behjelpelig med kontraktesforhandlinger med gårdeier, etablering, eventuell oppgradering av din stasjon, felles markedsføring, regnskapsførsel, lønnstjenester og driftsoppfølging med mer. Dette gir deg muligheten til å fokusere på den daglige driften. Les mer om franchise i Handz On her.