<  
>  

Santander Consumer Bank

Bankvirksomhet

Santander Consumer Bank AS eies av Santander Consumer Finance, som inngår i Grupo Santander, en av verdens 5 største finansinstitusjoner. Santander Consumer Finance er blant de ledende i Europa innen bil- og forbruksfinansiering. Selskapet er representert i 14 land i Europa. Norden er definert som et satsningsområde.

Santander Consumer Bank AS driver virksomhet innen bilfinansiering (ELCON), kredittkort (Gebyrfri Visa, Flexi Visa og Santander Red) og forbrukslån (Lån fra Santander). Selskapet er ledende i Norge innen bilfinansiering med betydelig virksomhet i Sverige, Finland og Danmark.

Santander Consumer Bank AS har som mål å være et av de ledende selskaper i Norden. Selskapet har 470 ansatte i Norge, Sverige,Finland og Danmark og en forvaltningskapital på NOK 46,5 mrd.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Strandveien 18 1325 Lysaker