Elvebredden Catering AS

Reiseliv / Turisme / Event, Restaurant / Servering

Etablert av daglig leder Espen Gryt i 2003 og har i løpet av kort tid blitt en ettertraktet leverandør. I dag er Elvebredden Catering AS et av Oslos største catering og event-firma.

Vi har fokus på høy kvalitet og god service og kan tilby konkurransedyktige betingelser på blant annet catering, underholdning, persontransport, teambuilding, selskapslokaler og utleie av personell og utstyr.

Menyene er satt sammen av spennende retter basert på kvalitetsråvarer tilberedt av profesjonelle kokker. Her finner du friske middelhavsingredienser og norske nisjeprodukter i skjønn forening.

Elvebredden Catering holder til på Kjelsås i Oslo og består av 30 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker som stiller på våre arrangementer ved behov.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Elvebredden Catering AS

Adresse

Myrerskogveien 12, 0495 Oslo