<  
>  

MentorNorge AS

Utdanning / undervisning

MentorNorge er landets første landsdekkende privatundervisningskonsept.

Vi startet opp i 2014 og tilbyr allerede privatundervisning til hele landet. 

Flesteparten av våre mentorer holder til i de største byene. Vi tilbyr også fjernundervisning, som gjør at du kan få tilpasset undervisning uansett hvor du befinner deg!

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos MentorNorge AS

Vi søker kontinuerlig etter dyktige studenter som er interessert i en givende og fleksibel deltidsjobb.For å sikre topp kvalitet setter vi høye krav til våre mentorer. De skal være faglig dyktige, sosiale og ha god evne til å formidle.   Som mentor får du:- Gjøre en forskjell i andre menneskers liv- En fleksibel deltidsjobb- Styrket CV-en din betraktelig- Utviklet dine kommunikasjonsevner gjennom trening og undervisning- Vedlikeholdt kunnskapen i fag som interesserer degVi forventer at du:- Behersker norsk flytende, både skriftlig og muntlig- Har toppkarakterer i fagene du ønsker å undervise i- Er motivert til lære fra deg- Er eller har vært student- Kan jobbe minimum 6 timer pr. uke- Fremlegger politiattest Undervisningen foregår en av tre steder: enten hjemme hos familiene, på et avtalt sted mellom mentor og familien eller via en nettportal som Skype.
06.02.2027 Hele Norge
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Fakta om MentorNorge AS

Adresse

Gjerdrums vei 10D
0484 Oslo