<  
>  

Sparebanken Møre

Bankvirksomhet, Eiendom / Eiendomsmegling

SPAREBANKEN MØRE er det ledende finanshuset i Møre og Romsdal og har en forvaltningskapital på over 54 milliarder kroner og 400 ansatte. Virksomheten er konsentrert til Møre og Romsdal og her har vi 30 kontor fordelt på 24 av kommunene i fylket. Nordvestlandet er en region i stadig utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Som en regional bank er vi en del av denne utviklingen.

Fakta om Sparebanken Møre
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Sparebanken Møre
Jobbmuligheter i Sparebanken Møre

Banken har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø i Møre og Romsdal relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige i Møre og Romsdal. Vi er opptatt av å ha et åpent og initiativrikt miljø med vekt på samarbeid, videreutvikling og kompetansedeling. I tillegg til opplæringsprogrammer i egen regi, samarbeider vi med flere utdanningsinstitusjoner for å videreutdanne både ledere og medarbeidere.

Hoveddelen av stillingene i bank handler om rådgivning til privatpersoner og små, mellomstore og store bedrifter, men her er også andre karrieremuligheter innen administrative områder. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som sammen med oss ønsker å skape gode opplevelser for kundene våre. Identifiserer du deg i tillegg med kjerneverdiene våre engasjert, nær og solid, passer du godt inn i «Team Møre».

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (34)

Adresse

Besøksadresse: Sparebanken Møre, Keiser Wilhelmsgt. 29/33, 6003 Ålesund.

Postadresse: Sparebanken Møre, Postboks 121, 6001 Ålesund.