Sparebanken Møre

Bankvirksomhet, Eiendom / Eiendomsmegling

SPAREBANKEN MØRE er det ledende finanshuset i Møre og Romsdal og har en forvaltningskapital på over 54 milliarder kroner og 400 ansatte. Virksomheten er konsentrert til Møre og Romsdal og her har vi 30 kontor fordelt på 24 av kommunene i fylket. Nordvestlandet er en region i stadig utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Som en regional bank er vi en del av denne utviklingen.

Les mer om Sparebanken Møre
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Sparebanken Møre

Skap gode kundeopplevelser sammen med ossBankens største kontor i Kipervika, Ålesund søker etter en dyktig og engasjert rådgiver som liker å arbeide med mennesker. Som Finansiell rådgiver arbeider du i markedet for å skaffe flere kunder til banken. Du har også ansvaret for å pleie egne kunder. Finansiell rådgivning til dine kunder og salg av bankens produkt er en viktig del av arbeidet.Kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaperDu har personlig drivkraftDu er initiativrikDu kommuniserer godtDu har relevant økonomisk utdanning eller erfaringVi er opptatt av å ha et åpent og inkluderende miljø med vekt på samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Identifiserer du deg med kjerneverdiene våre engasjert, nær og solid, passer du godt inn i vårt team.Det er krav om å bestå eksamen fra nasjonal autorisasjonsordning for finansielle rådgivere (AFR). Se autorisasjonsordningen.no for mer informasjon.Søknadsfrist 27. januar 2019. Adresse: Keiser Wilhelmsgate 29/33,6002 Ålesund Web: http://www.sbm.no
Snarest Ålesund

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse: Sparebanken Møre, Keiser Wilhelmsgt. 29/33, 6003 Ålesund.

Postadresse: Sparebanken Møre, Postboks 121, 6001 Ålesund.