Sparebanken Møre

Bankvirksomhet, Eiendom / Eiendomsmegling

SPAREBANKEN MØRE er det ledende finanshuset i Møre og Romsdal og har en forvaltningskapital på over 54 milliarder kroner og 400 ansatte. Virksomheten er konsentrert til Møre og Romsdal og her har vi 30 kontor fordelt på 24 av kommunene i fylket. Nordvestlandet er en region i stadig utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Som en regional bank er vi en del av denne utviklingen.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sparebanken Møre

Skap gode kundeopplevelser sammen med ossVårt kontor i Langevåg søker en dyktig og engasjert rådgiver som liker å arbeide med mennesker. Som Finansiell rådgiver på personmarked arbeider du for å skaffe flere kunder til banken og har ansvaret for å pleie egne kunder.Vi søker deg som drives av å arbeide aktivt i markedet med potensielle kunder og evner å finne løsninger som passer kundens behov. Finansiell rådgivning til bankens kunder og salg av bankens produkt er en viktig del av arbeidet. Du får være med på å skape noe for og sammen med kundene.Kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaperDu har personlig drivkraft og tar initiativDu er trygg i din kommunikasjon og bygger relasjonerDu har relevant økonomisk utdanning eller erfaringVi har et åpent og inkluderende arbeidsmiljø med vekt på samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Identifiserer du deg med kjerneverdiene våre engasjert, nær og handlekraftig passer du godt inn i Team Møre.Det er krav om å bestå eksamen fra nasjonal autorisasjonsordning for finansielle rådgivere (AFR). Se autorisasjonsordningen.no for mer informasjon.Søknadsfrist 1. desember 2019. Adresse: Stadsnesvegen 3,6030 Langevåg
01.12.2019 Sula
Divisjon Næringsliv i Sparebanken Møre er organisert i tre enheter: Sunnmøre, Søre Sunnmøre og Romsdal & Nordmøre, og arbeider innenfor seks ulike bransjer: Marin, Offshore/Supply, Industri, Eiendom, Handel og Tjenesteyting og Små og mellomstore bedrifter (SMB).Har du god kjennskap til næringslivet i Molde?Da kan du være den rette. Næringsliv Romsdal & Nordmøre ledes av banksjef Kolbjørn Heggdal og har i dag 7 medarbeidere. Ved vårt kontor i Molde søker vi etter en dyktig og engasjert rådgiver som kjenner næringslivsmarkedet og som liker å jobbe med mennesker.God rådgivning til nye og eksisterende kunder er den viktigste arbeidsoppgaven man har som Finansiell rådgiver i Sparebanken Møre, samt salg av bankens produkter. Kredittbehandling og analyse av enkeltselskap og bransjer er en viktig del av arbeidet. Nøkkelen er å opparbeide og videreutvikle gode kunderelasjoner.Kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaperDu er initiativrik og har gode samarbeidsevnerDu har relevant utdanning og god bransjeerfaringDu er markeds- og salgsorientert med evne til å arbeide målrettetDu har personlig drivkraftDu er fremoverlent og du kommuniserer godtVi er opptatt av å ha et åpent og initiativrikt miljø med vekt på samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Som en del av Team Møre får du en spennende arbeidshverdag i en solid og lønnsom bedrift med dyktige medarbeidere og et svært godt arbeidsmiljø.Søknadsfrist 1. desember 2019 Adresse: Storgata 41/43,6413 Molde
01.12.2019 Molde
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse: Sparebanken Møre, Keiser Wilhelmsgt. 29/33, 6003 Ålesund.

Postadresse: Sparebanken Møre, Postboks 121, 6001 Ålesund.