Haugen VVA AS

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Haugen VVA AS er et uavhengig rådgivningsmiljø som tilbyr tjenester innen teknisk samfunnsplanlegging, hovedsakelig innen fagområdene veg-, vann- og avløpsteknikk. Firmaet ble stiftet i 2013 og er en videreføring av virksomheten i Sivilingeniør Arne Haugen VVA-prosjektering, som har drevet innen bransjen siden 1996.

 

Med lang erfaring innen rådgivningstjenester for teknisk infrastruktur, både for private og offentlige oppdragsgivere, har vi gjennom årenes løp opparbeidet oss en solid posisjon i markedet i Bergensregionen. Firmaet har spesialisert seg på prosjektering av veg-, vann- og avløpsanlegg i boligfelt, industriområder og vegprosjekter som inkluderer vann- og avløpsanlegg. Dette er infrastruktur som ofte henger nøye sammen med hverandre, og vi ser det derfor som meget nyttig og effektivt å kunne utføre disse tjenestene samlet. Ved oppdrag som krever større ressurser eller kompetanse innen andre fagfelt, har vi en rekke samarbeidspartnere som vi benytter, f. eks. innen konstruksjonsteknikk, arealplanlegging og arkitektur.

 

Vi innehar sentral godkjenning innen fagområdene ansvarlig søker i tiltaksklasse 3, prosjektering av utearealer og landskapsutforming i tiltaksklasse 3 og prosjektering vannforsynings-, avløps- og fjernvarmeanlegg i tiltaksklasse 3.

 

Våre oppdrag ligger hovedsakelig i Hordaland, med Bergen og omegnskommunene som kjerneområder. Oppdragsgivere er kommuner, tomteselskap, Statens Vegvesen, private utbyggere og privatpersoner.

 

Haugen VVA AS skal være en foretrukket samarbeidspartner innenfor vårt fagfelt, og dette oppnår vi med å ha høy faglig kompetanse, nær kontakt og samarbeid mellom oppdragsgiver og rådgiver, korte beslutningsveier, og effektiv og rask responstid. Vi setter kundene i fokus og følger prinsippet et prosjekt – en ingeniør. Prosjektering av både veg-, vann- og avløpsanlegg utføres av samme person.

Antall ansatte

4

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Haugen VVA AS

Ingeniør/sivilingeniør vei-, vann- og avløpsanlegg
Fortløpende Bergen
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Haugen VVA AS

Adresse

Fabrikkgaten 7B
5059 BERGEN