<  
>  

Ungdomsakademiet AS

Utdanning / undervisning

Hvem er vi?
UNAK Privatundervisning er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. Vi ønsker å hjelpe elever til å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. Vår hjelp er godt supplement til undervisningen på skolen. 

GRUNNSKOLE - VIDEREGÅENDE - PRIVATIST

Vårt mål er å skape en god faglig plattform med trygghet og motivasjon. Vi underviser elever på alle nivåer og innen de fleste fagområder i både grunnskolen og den videregående skole. Undervisningen foregår i moderne lokaler på Skøyen, Vika, Helsfyr eller hjemme hos eleven i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

DET LILLE EKSTRA...
Vår erfaring er at mange elever ønsker å prestere og de kan som regel mer enn det de får vist. Men alle har kanskje ikke anledning for å få hjelp hjemme av forskjellige årsaker eller at hjelpen hjemme ikke har like stor verdi. Våre dyktige lærere med gode pedagogiske evner hjelper elever etter deres eget behov og tempo.

Det lille ekstra er ofte nok til gode skoleresultater som motiverer til høyere utdanning. Vi har registrert at kontinuerlig hjelp, også i små mengder, kan gjøre en forskjell.

Uansett hvor du befinner deg på karakterskalaen, hjelper våre dyktige lærere deg videre. 

ALLE KAN PRESTERE BEDRE
Siden 2010 har vi hjulpet flere hundre elever til å prestere bedre på skolen. Vi mener omgivelser er halve motivasjonen. Vi har derfor satset på egne lokaler som ligger sentralt i Oslo. I dag har vi moderne undervisningslokaler på Skøyen, Helsfyr og Vika.

,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Bildegalleri

Filmer

Vil du bli privatlærer?

Fakta om Ungdomsakademiet AS

Adresse

Skøyen
Thunes vei 2, 0274 Oslo

Helsfyr
Grenseveien 90, 0663 Oslo

Vika Atrium
Munkedamsveien 45, 0250 Oslo