<  
>  

Burrito Project

Reiseliv / Turisme / Event, Restaurant / Servering

Burrito Project åpner sin første restaurant i Oslo November 2014.

 

Burrito Project vil servere spennende smaksopplevelser fra det Baja Meksikansk/Amerikanske kjøkken og retter seg mot et ungt og urbant publikum. Vi ønsker å tilby et sunnere alternativ til dagens «fast food» marked og vil operere innenfor «fast casual restaurant» segmentet. Kvalitet, smak og valgfrihet er våre viktigste varemerker, med en meny sammensatt av gode råvarer med god komposisjon og stort utvalg av tilbehør. Vi ønsker høyt tempo, men samtidig å tilberede all mat fra grunn av, noe som stiller høye krav til både leverandører og ansatte. Restauranten er tegnet av erfarne interiørarkitekter for å tilrettelegge for gode arbeidsvilkår og effektiv betjening av kunder.

 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Burrito Project

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Burrito Project

Adresse

Steen & Strøm