Talisman Energy

Olje / Gass / Energi / Kraft

Vår oppgave er å finne olje og gass på norsk sokkel, bygge ut felt og utvinne ressurser. Vi operatør på Gyda, Varg, Yme, Blane og Rev, og vi har eierinteresser i flere andre produserende felt.

Vi har eierinteresser i 35 utvinningstillatelser. I dag er vår produksjon i Norge på rundt 15 000 fat pr. dag. Vår ambisjon er å ha en produksjon i området 30 -50 000 fat pr. dag. For å utvinne ressursene i eksisterende felt smart og effektivt, investerer vi mye i nye produksjonsbrønner. Vi har også et aktivt og målrettet leteprogram.

Røtter i Canada

Selskapet har to kjerneområder, Nord-Amerika og Columbia (The Americas) og Sør-Øst-Asia. Aktivitetene i Nord Amerika inkluderer operasjoner i Canada og USA. Sør-Øst Asia inkluderer letevirksomhet og operasjoner i Indonesia, Malaysia, Vietnam og Australia og letevirksomhet i Papa Ny-Guinea. Disse områdene står for cirka 90 % av produksjonen.

Øvrige områder i verden som selskapet har virksomhet i er Nordsjøen (Norge og UK), Kurdistan og Sierra Leone. Talisman har vært i Norge siden 2003. 

Les mer om Talisman internasjonalt her.

 

Antall ansatte

I dag er vi rundt 500 medarbeidere i Norge og 2100 ansatte verden over.

Les mer
Fakta om Talisman Energy
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Verven 4 4014 Stavanger