<  
>  

Den internasjonale sommerskole

Universitetet i Oslo er Norges største forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Den internasjonale sommerskolen (ISS) har i en periode på seks uker hver sommer et bredt kurstilbud innen humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag for ca. 600 studenter fra ca 90 land. I tillegg til den faglige virksomheten tilbys et omfattende kultur- og ekskursjonsprogram. I vinterhalvåret har ISS et omfattende tilbud av norskundervisning. For nærmere informasjon om ISS vises det til: http://www.uio.no/summerschool

ISS har en fast stab på 12 medarbeidere pluss to fast ansatte ved vårt USA-kontor. I høysesongen hver sommer utvides staben til ca. 25 ansatte i administrasjonen og ca 100 lærere/forelesere. Virksomheten er dermed preget av stor omstilling hvert år fra vinter- til sommersesong.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Den internasjonale sommerskole

Adresse

0313 OSLO