VOGA

Internett tjenester / E-handel, Merkevarer / Konsumentprodukter, Salg / Markedsføring

OM BEDRIFTEN VÅR

Under oppveksten var det nesten umulig å unngå å bli påvirket av klassiske designermøbler.

På 50- og 60-tallet fant du Arne Jacobsens lenestoler i alle stilige stuer og salonger. Eero Saarinen gjorde samtidig funksjonalitet og stil tilgjengelig for alle slik man aldri hadde sett før. Innen vi nådde midten av 70-tallet så alle high-end salonger mer ut som et kunstgalleri eller designerstudio enn en stue fylt med banebrytende og tidløse klassikere.

Men ettersom tiden gikk, forandret ting seg. Prisene gikk opp, elitismen overtok, og kvalitetsmøblene fra barndommen forsvant fra hjem over hele Europa. Det som tok deres plass var masseproduserte flatpakker som så kjedelige ut, lett ble ødelagt og som var umulig å sette sammen om bruksanvisningen skulle forsvinne under sofaen, som igjen resulterte i utallige diskusjoner og et hundretalls av bortkastede søndager.

 


Så en dag, rasende på at de en gang tilgjengelige høykvalitetsdesignene var ute av rekkevidde for så mange, bestemte vi oss for at nok får være nok. Så i 2008 ble VOGA.com til.

Vi lette så verden over for å finne de beste materialene til lavest mulig pris for å kunne tilby disse ikonsike designene til mannen i gata som de i utgangspunktet var ment for. Vi vil gjøre fantastisk design tilgjengelig for alle.

Vi etterspurte så det fineste italienske skinnet, den mykeste kashmirullen, og høykvalitetsstål og eik og etter måneder med utredning og undersøkelse fant vi en løsning. Vi kan reprodusere de mest fantastiske møblene fra den 20. århundre fra de mest overdådige lenestoler til itrikate klokker, like perfekt som noen andre.

Fra Charles Eames DSW stol til Poul Henningsens Konglelampe, kan vi lage produkter som er like fantastiske som originalen. Ved å velge de rette materialene kan vi tilby disse til en pris som gjør disse eksklusive produktene tilgjengelig for alle.

Og det var slik det begynte. Vi tok navnet vårt fra det italinske språk og som betyr 'moteriktig' og 'in vouge', så VOGA virket som den perfekte måten å beskrive designene vi ønsket å reprodusere og bedriften vi ønsket å være. Enkelte ting er virkelig universelle: vi vil alltid være VOGA, og produktene våre vil alltid være 'in vouge'.

Selv i dag, når vi har neste 100 ansatte som jobber fra hovedkontoret vårt vest i London, så er lidenskapen og engasjementet vårt fortsatt å bringe stil fra midten av århundre til hjem og kontor, sterkere enn noen gang. Og dette vil aldri endre seg. Vi elsker disse desginene og ønsker å dele dem med resten av verden. Så det er nettopp derfor vi gjør det.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos VOGA

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Voga Limited
35 Catherine Place
London SW1E 6DY
United Kingdom