<  
>  

Elisa Videra OY

Kommunikasjon / PR, Salg / Markedsføring

Elisa Videra er et internasjonalt selskap med spesialkompetanse innenfor videokommunikasjon og digitale informasjonsskjermer. Selskapet er 100% eid av den finske telekommunikasjons operatøren Elisa og har hovedkontor i Finland men egne avdelinger i hele Norden (3 kontorer i Finland, 2 i Sverige, 1 i Danmark og 1 i Norge). I tillegg har vi kontorer i St.Petersburg, Moskva, London, Amsterdam og er i ferd med å etablere seg i øvrige Europeiske markeder. Elisa Videra har 160 kompetente medarbeidere og omsatte for 320 millioner i 2013. Elisa har totalt 4500 ansatte og en omsetning i 2013 på 13,5 milliarder.  

Elisa Videra er Elisa's spydspiss innen visuell kommunikasjon og skal vokse til å bli ledende aktør i Europa innen visuell kommunikasjon. 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Elisa Videra OY

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Elisa Videra OY

Adresse

Elisa Videra Norge holder til i flotte lokaler i Bjørvika (BarCode)

Vår adresse er:

Trelastgata 3 (KLP Bygget, 13 etasje) 0191 Oslo