<  
>  

Novarc AS

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Novarc er et arkitekt- og rådgivende ingeniørselskap med virke i Estland i nærmere 25 år. Vi startet i 1990 under navnet EA Reng AS og har gjennom årene blitt den største og ledende aktør innen våre fag i Estland.

Vi har gjennom de siste ti år hatt aktivitet på eksterne markeder. Først østover, med sikte på å innføre europeiske fagtilnærming. Videre har vi også ekspandert vestover, hvor vi tilbyr konkurransedyktige BIM-baserte tjenester.

I dag har konsernet kontor i Norge, Finland, Storbritannia, Hviterussland og Ukraina. Gjennom våre internasjonale avdelinger tilbyr vi nødvendig lokal kompetanse til våre tjenester. Når dette kombineres med ekspertisen ved hovedkontoret oppnås en konkurransedyktig synergi.

Vi har alltid fremmet innovativ, økonomisk og miljøvennlig design og derfor ble BIM tidlig et viktig verktøy for oss (siden 2006). I en verden hvor byggekostnad og effektivitet blir en stadig viktigere del av vår økonomi, har Novarc en ambisjon om å være en sentral bidragsyter i videreutvikling og bruk av BIM, i samarbeidet mellom alle parter i et prosjekt. Selskapet har blitt et anerkjent referanseorgan innen BIM-kompetanse i Estland.

I oktober 2014 ble det avholdt en større internasjonal konferanse med hovedfokus på BIM, arrangert av EA Reng i Tallinn. Deltagere representerte høy faglig kompetanse og kom fra både statlige- og private instanser fra inn- og utland.

Arrangementet ble forøvrig konkludert med avdukingen av EA Reng’s nye navn og profil – Novarc.

Konsernet sysselsetter mer enn 100 fagpersoner.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Novarc AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Managing Partner

Fakta om Novarc AS

Adresse

Kontoradresse: Nye Vakås vei 78, 1395 Hvalstad

Postadresse: Postboks 183, 1378 Nesbru