<  
>  

Vingmed

Forskning og utvikling, Helsesektor / Omsorg

Vingmed AS leverer avansert medisinteknisk utstyr og forbruksmateriell til norske sykehus. Sammen med våre søsterselskap i Sverige, Danmark og Finland er Vingmed-gruppen en av Nordens største distributører innen kardiologi, endoskopi, intensiv, kirurgi og dialyse.

Vingmed AS har i 50 år forsynt norsk helsevesen med konkurransekraftige produkter av høy kvalitet. Vi følger utviklingen på verdensmarkedet og representerer produsenter som har, eller har mulighet til å få, en ledende posisjon innen sine respektive områder. Vi velger å samarbeide med selskap som satser på forskning og utvikling, og som baserer seg på strenge kvalitetskrav i sin produksjon.

Ansvar er et nøkkelord i vår virksomhet. Vi ønsker å bytte langsiktige og tillitsfulle relasjoner med våre kunder og leverandører. Gjennom å utvikle medarbeidere og selskap til i alle situasjoner å ta aktivt ansvar for produkter vi selger, kan vi tilby en unik service og skape en tillitsfull kunderelasjon.

Våre produkter er teknisk avanserte og krever spesialkompetanse med hensyn til opplæring, service og support. Vi er nå ca. 50 medarbeidere med betydelig kompetanse og evne til å løse problemer. Du som kunde betjenes av produktspesialister og ingeniører med lang erfaring innen medisinske applikasjoner.

anse innenfor en rekke områder uten at det medfører økte driftskostnader for våre kunder. Vi tilbyr bemanningstjenester der vi leverer ressurser på ulike nivåer innen flere fagfelt – fra eksperter for timebaserte prosjekter og aktiviteter til fast innleide ressurser som supplerer ditt eksisterende team.

Fakta om Vingmed
Hovedkontor
Asker
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1968
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Bildegalleri

Adresse

Solbråveien 13
1383 Asker