<  
>  

Monday Production AS

Media / Underholdning

Monday Production AS er et produksjonsselskap underlagt danske Monday Media Aps, som er et av Nordens største produksjonsselskaper med kontorer i Sverige og Norge i tillegg til Danmark. I Norge har Monday siden 2013 produsert live-studioer, forhåndssaker, reportasjer, nettstoff og annet redaksjonelt innhold rundt Tippeligaen for kanalen C More (og til dels TV2). Monday har også stått for studioproduksjoner i forbindelse med spanske La Liga og Europaligaen og administrert en rekke kommentatorer for internasjonal fotball. Monday hadde som målsetting for 2015 å videreutvikle produksjonen til også andre sjangere enn sport, noe som gjenspeiles i oppkjøpet av produksjonsselskapet Storyteller høsten 2014 og produksjonsselskapet Norsk Fjernsyn våren 2015. I 2016 flyttet Monday & Norsk Fjernsyn inn i felles lokaler i Nydalen i Oslo og leverer nå programmer innenfor de fleste sjangere til flere plattformer og kunder.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Monday Production AS
Jobbmuligheter i Monday Production AS

Monday Production består av journalister og fjernsynsmedarbeidere med erfaring fra TV2, NRK, Dagbladet, produksjonsselskaper og andre kanaler. Vi har i perioder behov for medarbeidere med forskjellig kompetanse og erfaring.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har ofte behov for personer som kan jobbe helg, kveld og ferier. Studenter og nyutdannede kan mer enn gjerne søke på stillinger som passer. Hos oss jobber personer med lang fartstid og mye erfaring fra mediebransjen som kan være med i opplæring og utvikling.

Bildegalleri

Kontaktperson

Produksjonsleder

Fakta om Monday Production AS

Adresse

Monday Production AS

v/ Pål Nordås

Nydalen Allé 37a

0484 Oslo

Norge