Varde Hartmark

Management consulting, Konsulenttjenester: Øvrig

Varde Hartmark er spesialisert innen strategirealisering; evnen til å istandsette for og gjennomføre varige og målbare endringer. Endringer som skal bidra til realisere våre oppdragsgiveres mål, enten det er bunnlinje eller et samfunnsoppdrag. Vi får tall og mennesker til å spille sammen. Endringer realiseres gjennom målrettede veksttiltak eller forbedrede ferdigheter og arbeidsprosesser

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Varde Hartmark

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fagkonsulent

Fakta om Varde Hartmark

Adresse

Hoffsveien 21/23, Oslo
Postboks 20 Skøyen, 0212 Oslo