<  
>  

Eterni Norge AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Eterni har spesialiserte forretningsområder innen bygg & anlegg, produksjon og mekanisk og tilbyr fleksible bemanningsløsninger med fokus på leveranse av kvalifisert arbeidskraft til rett tid og til rett pris. I tillegg leverer vi tjenester innen konsulentutleie (Eterni Consultants) og fast rekruttering (Eterni Rekruttering).

Eterni har spesialisert kompetanse innen de fagområdene vi leverer personell til, og fremfor alt er vi spesialisert i å finne rett kandidat til rett oppdragsgiver. Gjennom våre nettverk og avdelingskontorer rekrutterer vi personell til hele Norge.

I Eterni er vi spesielt opptatt av å skape trygghet både for våre medarbeidere og kunder

Vår visjon er å skape en ledende spesialist av bemanningstjenester, og gjennom våre verdier ta vare på våre kunder, medarbeidere og ansatte. Våre verdier er: Engasjement, Trygghet, Entreprenørskap, Ros, Nærhet og Integritet.

Eterni har en unik kompetanse og erfaring med å levere gode og fleksible bemanningsløsninger til bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Eterni Norge AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Eterni Norge AS
Jobbmuligheter i Eterni Norge AS

For mer informasjon om jobbmuligheter på Eterni Norge AS, gå til http://www.eterni.no/

 

Bildegalleri

Kontaktperson

Salgsdirektør
Jobbmuligheter (44)

Adresse

BERGEN

Torgalmenningen 9
5012 Bergen
post@eterni.no

TRONDHEIM

Kjøpmannsgata 37
7011 Trondheim
post@eterni.no

OSLO

Østensjøveien 43
0667 Oslo
post@eterni.no

Tlf: 08462