<  
>  

Spenst Førde AS

Idrett og Trening


Spenst er en treningssenterkjede lokalisert på små og store steder rundt om i landet.


Treningen som tilbys er alt fra gruppetrening til individuell trening i sal eller i treningsstudio. I tillegg har Spenst et unikt fordelsprogram for sine medlemmer, som gir medlemmer tilgang til lokale og nasjonale avtaler innenfor reise, underholdning, sportsartikler med mer. Ved aktivt bruk av programmet gir vi våre medlemmer muligheten til å spare penger ved å investere i egen helse.

SPENST har en ambisjon om å være best lokalt og å være et naturlig valg for alle som ønsker en sunnere livsstil.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Spenst Førde AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Sunnfjord
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Spenst Førde AS

Adresse

Spenst Førde
Hafstadvegen 36
6800 Førde