Look North Trainee

Øvrig

Look North Trainee rekrutterer nyutdannet kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i rett retning. Traineeperioden har ett års varighet, og de fleste traineene blir fast ansatt fra dag én. Etter hvert som bedriftene melder inn sine behov for traineer, vil utlysninger bli gjort her på siden. Følg med!

Hva skjer i traineeåret?

Som trainee får du et sosialt nettverk, seminarer, gode kontakter i næringslivet og en utenlandsreise som gir deg faglig merverdi.

Bli kjent

Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like opptatt av å oppdage regionen som du.

Fagsamlinger

Gjennom året møtes vi for skreddersydd fagpåfyll som styrker din utvikling som ansatt, og rigger deg til å klatre videre i karrierestigen der du er trainee.

Sosiale treff

Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi møtes ofte for å dra på tur, oppdage regionen og for å få et sosialt nettverk blant vesterålingene og lofotværingene.

Bedriftsbesøk

For å få et godt profesjonelt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling.

Studietur utenlands

Vi tar med traineene på skreddersydd studietur utenlands slik at de får besøke en internasjonal bedrift. Tidligere har vi vært i Brussel, Dublin og New York.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Look North Trainee

Ønsker du å kickstarte din karriere i ett av Vesterålens ledende entreprenørselskap innen bygg og anlegg?
Snarest Sortland
Andøy kommune har to ledige fastlegehjemler ved Andenes legekontor for selvstendig næringsdrivende leger. Hjemlene er ledig fra 01.09.19.
30.06.2019 Andøy
Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien i den heftigste naturen! Framsikt har siden oppstarten i 2014 vokst til en organisasjon på snart 40 ansatte, med en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge nyutdannede. Videre vekst i 2019 gjør at vi søker to nyutdannede økonomer til vårt kontor i Bø i Vesterålen. Stillingene er en del av traineeprogrammet Look North for bedrifter fra Lofoten og Vesterålen. Som en del av traineeprogrammet får du delta på faglige samlinger, kurs, bedriftsbesøk, studietur til utlandet og sosiale arrangement for personlig og faglig utvikling. I Framsikt vil du få arbeide innen alle våre hovedområder i løpet av det første året, før du spesialiserer deg for spennende roller i den voksende Framsikt-organisasjonen. Vår planlagte vekst for de neste årene vil gi spennende karriere- og utviklingsmuligheter. Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra starten av programmet. Vi søker etter deg som har interesse for økonomi- og virksomhetsstyring og som trigges av innovasjon og ny teknologi. Har du fag eller spesialisering innen kommuneøkonomi så er det en fordel (men ingen forutsetning). Kjennskap til ERP eller BI systemer vil også bli tillagt vekt. Det er aktuelt med kandidater både fra bachelor- og masterstudier, dog må du ha gode resultater fra tall- og økonomifagene innen studiet. Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter og trives med en travel hverdag. Du skal sammen oss andre i Framsikt skape gode kundeopplevelser hver dag. Arbeidsoppgaver det første året vil være konsulentarbeide i kundeprosjekter, jobbe med support til våre kunder, delta i videreutviklingen av våre løsninger, testing, dokumentasjon, kundeopplæring, kunderådgiving og kundeoppfølging. Det vil bli utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter. Vi tilbyr: Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer, og på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Arbeidssted: Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må p åregnes. Epost: asa@framsikt.no926 45 098
30.06.2019 Bø i Nordland
Flakstad kommune skal nå styrke saksbehandlerkapasiteten på teknisk enhet. Denne enheten består av totalt 10 årsverk, og vi har mange spennende arbeidsoppgaver foran oss. Enheten har et godt arbeidsmiljø, og mye humor i en kommune med positiv utvikling og mye aktivitet. Stillingen inngår i den administrative ressurssiden av teknisk enhet, med fire årsverk fordelt på godt motiverte og hyggelige medarbeidere. Arbeidsområdene for den nye stillingen omfatter i hovedsak plansaksbehandling, dispensasjonssaker og bistand til kommunale utbyggingsprosjekter, men arbeidet vil bli svært variert. Arbeidsoppgaver: Plansaksbehandling Dispensasjonsbehandling Byggesaksbehandling Delingssaker etter PBL Bistand til kommunens arbeid med kvalitetssikring og --styring Vi søker deg som: Er nyutdannet eller med noen års erfaring Har relevant utdanning eller erfaring Er dyktig på bruk av IT-baserte verktøy Er utviklings- og forbedringsorientert Er samarbeidsvillig og fleksibel samtidig som du er selvstendig Fordel med kjennskap til plan- og byggningsloven Evner å fremstille deg selv godt, muntlig og skriftlig Vi tilbyr: Tilgang til Nord-Norges råeste traineeprogram Look North, med faglig og sosialt innhold Spennende faglige utfordringer Stor variasjon i arbeidsoppgaver Opplæring i trygger rammer Godt og inkluderende arbeidsmiljø med mye humor Fantastisk beliggende arbeidssted ved en av Norges vakreste strender på Ramberg Lønn etter tariff Pensjon og forsikringsordninger gjennom KLP Stillingen vil i første omgang være et vikariat med inntil 100 % stillingsbrøk over et tidsrom på minimum 12 måneder, med mulighet for forlengelse etter traineeårets slutt. Flakstad kommune oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal- eller etnisk bakgrunn. Flakstad kommune er IA-bedrift, og vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette. Les mer om Flakstad kommune 906 58 885
30.06.2019 Flakstad
Andfjord Salmon AS søker en miljøbevisst trainee sivilingeniør som vil jobbe med byggprosjektering av vårt nye og bærekraftige oppdrettsanlegg.
30.06.2019 Sortland

Look North Trainee Trainee

Look North Trainee rekrutterer nyutdannet kandidater på bachelor- og masternivå. Formålet er å styrke Lofoten og Vesterålen med de skarpeste hodene som kan forme framtida vår i rett retning.  Sammen med våre bedrifter skal vi finne de rette traineene til rett jobb, og samtidig markedsføre Lofoten og Vesterålen som det råeste stedet å kickstarte karrieren sin. Lofoten og Vesterålen har ALT Det mest fascinerende med Vesterålen og Lofoten er potensiale som ligger her og dupper. Ikke bare er vi velsignet med vakker natur, men regionene har et enormt vekstpotensiale. Det kryr av spennende bedrifter som ønsker å kapre de skarpeste hodene. Dette er din mulighet til å kickstarte karrieren og påvirke framtida til en av de mest spennende næringsarenaene i Norge. Hva skjer i traineeåret? Som trainee får du et sosialt nettverk, seminarer, gode kontakter i næringslivet og en utenlandsreise som gir deg faglig merverdi. Bli kjent Når du ankommer, blir du raskt kjent med resten av gjengen. Vi er akkurat mange nok til at du ankommer til en ferdig fiks vennegjeng som er like opptatt av å oppdage regionen som du. Fagsamlinger Gjennom året møtes vi for skreddersydd fagpåfyll som styrker din utvikling som ansatt, og rigger deg til å klatre videre i karrierestigen der du er trainee. Sosiale treff Det fine med Look North er at du er trainee i noens drømmeferie. Vi møtes ofte for å dra på tur, oppdage regionen og for å få et sosialt nettverk blant vesterålingene og lofotværingene. Bedriftsbesøk For å få et godt profesjonelt nettverk i regionene drar vi på bedriftsbesøk. På den måten blir du bedre kjent med resten av arbeidsmarkedet og får uvurderlige kontakter for videre utvikling. Studietur utenlands Vi tar med traineene på skreddersydd studietur utenlands slik at de får besøke en internasjonal bedrift. Tidligere har vi vært i Brussel, Dublin og New York.
Antall traineer
10
Sted
Sortland, Lødingen, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø i Nordland, Øksnes, Andøy
Les mer

Rekrutteringskalender

  • JUN 30
    2019
    7 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Strandgata 1, 8400 Sortland, Norge