<  
>  

Andebu kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Andebu er en kommune i Vestfold. Den grenser i nord mot Lardal og Re, i øst mot Stokke, i sør mot Sandefjord og i vest mot Larvik. Andebu er først og fremst en jord- og skogbrukskommune, men det finnes også mange industribedrifter. Med sine fine skogsområder passer Andebu særlig for friluftsinteresserte. Alle de tre kirkene Andebu kirke, Høyjord stavkirke og Kodal kirke i Andebu er fra middelalderen. Befolkning 5 201 (2008)

Visjon

Bra og bo i Andebu

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Andebu kommune
Jobbmuligheter i Andebu kommune
Vi har jevnlig behov for kompetanse innen de fleste sektorer. Spesielt kan nevnes personer med teknisk, sosialfaglig, helsefaglig og pedagogisk utdanning. Se vår nettside; www.andebu.kommune.no for ledige stillinger Vi har jevnlig behov for ansatte med erfaring fra offentlig sektor
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Sykepleie/omsorgstjeneste Ingeniør/byggesak Naturforvaltning Grunnskole/lærer Sosialtjeneste/barnevern/helsetjeneste Offentlig administrasjon

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (89)

Fakta om Andebu kommune

Adresse

Andebu sentrum 1 3158 Andebu