<  
>  

Andøy kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Andøy er en kommune i Vesterålen i Nordland fylke. Kommunen består av hele Andøya og Hinnøya. Den er den nordligste kommunen i fylket og grenser i sør og sørøst (på Hinnøya) til Sortland. Over Gavlfjorden i sørvest fra Andøya ligger Øksnes kommune. Over Andfjorden i øst fra Andøya ligger Torsken og Tranøy kommuner på Senja, samt Bjarkøy og Harstad kommuner. Kommunen har en sterk tilknytning til luftfart ved at 333-skvadronen i Luftforsvaret er stasjonert på Andøya flystasjon, og til romfart ved at Andøya Rakettskytefelt i Oksebåsen ved Andenes er involvert i internasjonalt samarbeid om utforskning av den polare atmosfæren og fenomenet nordlys. Fiske og fiskeindustri er likevel av sentral betydning for kommunen. Kommunesenteret Andenes er et av landets største fiskevær og havnen utgjør en av Nord-Europas største havneanlegg med nærmere 3 km med moloanlegg. Kommunen satser på turisme, der hvalsafari er blant de mest besøkte tilbudene. Befolkning 5 070 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere