<  
>  

Contentor ble startet av oss, Dan Nilsson og Karsten Deppert, da vi så et behov for de tjenestene som selskapet tilbyr. I dag har vi vokst langt utover vår opprinnelige målsetning, men likevel opprettholdt vårt fremste konkurransefortrinn ved å ha oss selv som kunder. Vi oppgraderer kontinuerlig våre systemer og følger utviklingen av nye web-tjenester på egen hånd for å enkelt kunne benytte oss av våre produkter.

Vår styrke er at vi lett kan tilpasse oss markedet. Vi tar ikke på oss unødvendige kostnader og tilbyr heller ikke tjenester hvor holdbarhetsdatoen er utgått. Vi er nyskapende og tilbyr fleksible leveransemodeller, lave priser – og fremfor alt, god service.

Fakta om Contentor
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Contentor

Bli en del av teamet vårt som skribent!
Fortløpende Jobb hjemmefra
Jobbmuligheter i Contentor
Jobbmuligheter i Contentor

Vi vokser så det knaker og er derfor alltid mottakelig for flere skribenter og oversettere som enten behersker norsk eller noen av de andre språkene vi jobber med. Leter du etter en jobb? Snakk med oss!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Dennise Lopes
Jobbmuligheter (2)

Fakta om Contentor

Adresse

Stockholm - Idungatan 8
Helsingborg - Bredgatan 11
Berlin - Boddinstraße 8