<  
>  

Language Power International AS

Utdanning / undervisning, Øvrig

Language Power International AS er et anerkjent privat språksenter med undervisningslokaler i hjertet av Oslo sentrum. Helt siden vi ble grunnlagt i 1979, har vi vært en viktig aktør innen språktjenester for offentlig sektor, næringsliv og privatpersoner.

Language Power International var på 80-tallet en pionér innen privat språkundervisning. På initiativ fra vår studierektor Jean-Pierre Hermier, var vi de første i Norge til å organisere skreddersydde bedriftskurs og språkkurs for små barn.

Det har alltid vært vårt mål å tilby våre elever et rikt og spennende kursutvalg. Dette er viktig ikke minst i dagens internasjonale samfunn, hvor det stilles stadig høyere krav til språkkunnskaper. Vårt undervisningstilbud spenner fra kurs i dagligtale og grammatikk, til mer spesialiserte kurs i fag- og yrkesterminologi. Vi kan dessuten forberede deg til internasjonale diplomer som Bergenstest (norsk), TOEFL (engelsk), DELE (spansk) og DFLE (fransk).

Vi har en bred og entusiastisk lærerstab som dekker de fleste språk og fagområder. Deres hovedkompetanse er privatundervisning og kursundervisning i små grupper. Vår erfaring viser at det er disse undervisningsformene som gir det aller beste utbytte for våre elever.

Enten det er snakk om gruppekurs eller privatundervisning, har vi alltid fokusert på en kreativ og målrettet undervisningsform. Vi holder stadig øynene åpne for nye og spennende oppdagelser innen språkpedagogikk – for våre elevers skyld.

Fakta om Language Power International AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Language Power International AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Language Power International AS
Jobbmuligheter i Language Power International AS

For mer informasjon om jobbmuligheter på Language Power International, gå til http://languagepower.no/no/stillinger

 

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Language Power International AS

Adresse

Dronningens gate 23,
Oslo 0154 Norge