<  
>  

Valkyrien Fysikalske Institutt ble startet av fysioterapeut Hilde Vermedal i 1983.

1 juni 2001 flyttet instituttet fra Vinkelgården ved Majorstukrysset til Jacob Aallsgate 18, hvor vi ble i nøyaktig 10 år, først under firmanavnet Majorstuen Osteopati, og senere Majorstuen Osteopati og Kiropraktikk AS. Den 21.05.2010 flyttet vi tilbake til Majorstukrysset, og inn i Majorstuhuset i Valkyriegaten 8 (inngang Slemdalsveien vis à vis Baker Hansen). Lokalene er totalrenovert og er moderne og smakfullt innredet. Trenger du behandling, og er usikker på hvor du vil gå? Da bør valget falle på oss da du i dagens hektiske jag og mas vil oppleve en avstressende atmosfære, samtidig som du vil kunne nyte våre unike kulturelle og sanselige innslag.

Klinikken har etter hvert knyttet til seg flere forskjellige profesjonsgrupper, og valgte av den grunn å bytte til et firmanavn som i en større grad omfavner alle disse forskjellige yrkesgruppene. Vårt nye navn ble OK klinikken, og hvorfor vi valgte nettopp dette navnet, kan du lese under Hvorfor velge OK klinikken som firmanavn.

Vårt ønske om  å ivareta pasientens helse på best mulig måte har bidratt til ønsket om å arbeide tverrfaglig. Vi har av den grunn knyttet til oss dyktig helsepersonell og har følgende behandlingstilbud:

Osteopati
Fysioterapi
Lymfedrenasje
Personlig trener
Eget trimrom
Massasje
Kiropraktikk
Bindevevsmassasje
Velværemassasje
Dyreosteopati
Gruppetrening
Akupunktur
Kopping
Ergonomi
Arbeidsplassvurdering
Bedriftsavtaler

Vi gir forebyggende, treningsorienterende og behandlende virksomhet. Hos oss er du i gode hender.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i OK klinikken AS
Jobbmuligheter i OK klinikken AS

OK klinikken har i tillegg til 3 fulltidsansatte på dagtid 3 deltidsstillinger som rullerer på kvelds- og helgevaktene. Dette er stillinger som passer utmerket til studenter ettersom arbeidstidene er svært gunstige og det er anledning å trener gratis i vårt treningsrom utenfor arbeidstiden.

Bildegalleri

Adresse