<  
>  

JM Norway

NGO - Ikke-statlige organisasjoner, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

JM Norways formål er å gi unge mennesker tilgang til et internasjonalt musikkliv. Gjennom musikalsk utfoldelse og utveksling skaper vi engasjement, musikkglede og en global kulturforståelse. Dette gjør vi ved å:

– besørge norsk deltakelse i internasjonale prosjekter i utlandet

– arrangere og koordinere internasjonale prosjekter i Norge

– arbeide for internasjonalisering av norsk musikerliv og norsk kompetanse på musikkfeltet.

JM Norways oppgave er å tilby det «lille ekstra» for enkeltmusikere så vel som ensembler og publikum, og i så måte ser vi på det som vårt hovedanliggende å legge til rette for internasjonal utveksling og kompetanseheving som kan utvikle den enkelte. Eksempelvis ser vi ikke på det som vår jobb å organisere den enkelte korist, heller ikke det enkelte kor, men snarere å bidra til at de koristene som har behov for eller ønsker videreutvikling kan delta i internasjonale korprogrammer, for eksempel Verdens Ungdomskor.

Derfor er samarbeid med andre nasjonale og internasjonale aktører avgjørende for vårt arbeid. JM Norway er en nasjonal nettverksorganisasjon for en rekke norske organisasjoner som jobber for denne målgruppen. Gjennom JM Norways nettverk tilbys muligheter for samarbeid, utvikling og utveksling av kompetanse og erfaring både nasjonalt og gjennom vårt internasjonale nettverk Jeunesses Musicales International.

Jeunesses Musicales International
JM Norway er den norske seksjonen av Jeunesses Musicales International, verdens største internasjonale nettverk for musikk og ungdom. JMI når årlig mer enn 5 millioner unge mennesker gjennom 36.000 nasjonale og internasjonale aktiviteter, alt under slagordet «Making a difference through music»

Fakta om JM Norway
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos JM Norway

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Praktikant med minoritetsbakgrunn Internship

For å sørge for et bredt spekter av erfaringer og idéer i vår organisasjon ønsker vi å ansette en nyutdannet kunst- eller kulturarbeider med minoritetsbakgrunn. Bli med å utvikle, organisere og promotere internasjonale musikkprosjekter for ungdom og unge musikere innen alle sjangre. I det kommende året vil vi blant annet jobbe med Fredskorpsutveksling til/fra Malawi, Mosambik og Brasil, en bandleir for jenter, NM i beatbox, musikkaktiviteter på asylmottak og andre musikkprosjekter. Kulturrådet skriver selv om ordningen:For denne ordninga blir det lagt særleg vekt på om aspirantane tilfører verksemda eller feltet erfaring og kompetanse som kan fremje nye impulsar og stimulere til nytenking og utvikling. Det vil og bli lagt vekt på om aspiranten får meiningsfylte oppgåver som sikrar fagleg og kunstnarleg utvikling, er i samsvar med institusjonane sine målsetjingar og behov og at resultatet av opplæringa blir målbar. Ta kontakt snarlig hvis du har spørsmål eller er interessert i en slik praktikantstilling! Epost: ingunn@jmn.no.
Antall interns
1
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson

Informasjonsansvarlig

Filmer

Fakta om JM Norway

Adresse

Trondheimsveien 2 (inngang Herslebsgate),
bygg J (Spirehuset), 6 etg
0560 Oslo