Ole Bull huset

Øvrig, Reiseliv / Turisme / Event, Restaurant / Servering

Ole Bull Huset er Bergens største underholdningshus
Vi har stort fokus på service, og har et variert tilbud som strekker seg fra morgen til kveld, syv dager i uken.
Vår hovedscenen – Ole Bull scene huser ca 100 000 gjester årlig. Vår nye klubbscene – Lille Ole Bull, har et variert kultur tilbud som strekker seg fra standup show, konserter, teatersport, forfatterkvelder med mye mer. Når sceneshow er ferdig, gjøres klubben om til nattklub
I vår restaurant har vi et nytt «social sharing» konsept. Vi har en bar med oppvarmet uteterrasse og en rikholdig meny, som er åpen fra formiddag til sene nattestimer. I tillegg har vi et kurs og konferanse tilbud for små og store bedrifter med en kapasitet på mellom 20- 400 gjester.

 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Ole Bull huset

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Avdelingsleder

Adresse

Øvre Ole Bullsplass 3, Bergen