Aurskog-Høland kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Aurskog-Høland er en kommune i Akershus fylke. Det er den største kommunen i Akershus fylke målt i areal. Den grenser til Nes i nord, Eidskog, Sverige og Rømskog i øst, Marker, Eidsberg og Trøgstad i sør og Fet og Sørum i vest. Aurskog-Høland er den eneste norske kommunen som grenser mot to fylker og en annen stat. Skog dekker mesteparten av kommunen, men det er også mye godt jordbruksland. Elvene Haldenvassdraget og Hølandselva renner gjennom området. Et ledende grafisk konsern, PDC Tangen ligger her. Den elektriske Think-bilen produseres også her. Befolkning 14 126 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Aurskog-Høland kommune

Rømskog og Aurskog-Høland kommune slås sammen til en kommune fra 01.01.2020. Visjonen for den nye kommunen er muligheter, miljø og mangfold . Vi ønsker oss medarbeidere som viser den nye kommunen sine verdier i praksis; åpenhet, tillit og samhandling .Myrvang er en del av Miljøarbeidertjenesten i Aurskog-Høland kommune, og har basen sin på Bjørkelangen. Ved Myrvang ferdigstilles 10 boenheter, nytt bygg for den kommunale avlastningen og kommunalt arbeids- og aktivitetssenter januar 2020.Miljøarbeidertjenesten består i tillegg av Boveiledertjeneste Løken, Boveiledertjenesten Bjørkelangen og avlastning til foreldre som har barn og ungdom med fysisk og/eller psykisk funksjonsnedsettelse som foreløpig er lokalisert i Riserveien på Aurskog, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), støttekontakt og omsorgsstønad. Tjenesten har et stort fokus på tjenesteutvikling.Tjenesten går en spennende tid i møte og trenger flere medarbeidere fordi vi er i vekst! Vil du være med i teamet vårt?Vi har følgende stillinger ledig:Helsefagarbeidere/hjelpepleiere i ulike stillinger i turnus dag/kveld.Helsefagarbeidere/hjelpepleiere i ulike stillinger i turnus på natt.Kvalifikasjoner:Autorisasjon som helsefagarbeider/hjelpepleier eller fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.Erfaring fra arbeid med målgruppen.Personer med påbegynt helsefaglig utdanning og/eller erfaring med målgruppen vil bli vurdert.Arbeidsoppgaver:Arbeide etter prinsippene om målrettet miljøarbeid.Opprette og oppdatere individuelle mål og tiltaksplaner ut ifra vedtak.Tilrettelegge for og delta i tjenestemottakers aktiviteter, direkte arbeid med tjenestemottakere.Gi råd og veiledning, tilrettelegge, organisere tiltak for tjenestemottakere som trenger bistand.Personlige egenskaper:Har evne til nytenkning, er utviklings- og løsningsorientert.Evne til å arbeide fleksibelt, målrettet og strukturert.Søker bør ha kunnskap om og forståelse for helselovgivningen.Det kreves gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.Evne til å arbeide både selvstendig og i team.Personlig egnethet vil bli vektlagt for stillingen.Søkere må ha førerkort.Politiattest må framlegges før tiltredelse.Vi oppfordrer søkere til å informere i søknad om ønsket stillingsstørrelse. Ved interne ansettelser vil det kunne være aktuelt med tilsettinger ved de andre avdelingene i tjenesten. Adresse: 1940 Bjørkelangen
17.10.2019 Aurskog-Høland

Rekrutteringskalender

  • OKT 17
    2019
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aurskog-Høland kommune