<  
>  

Hira Trading Company

HIRA Foods er et pakistansk kjøkken som gleder folk ved å tilby en autentisk pakistansk matopplevelse basert på HIRAs egne hemmelige oppskrifter.

For fire år siden bestemte tre eldre pakistanske barndomsvenner seg for å tilby den samme autentiske pakistansk matopplevelsen som de erindret fra sine yngre dager i det populære matmekkaet i Lahore. Blant disse tre vennene var HIRA-kokken - en kokk fra en familie som i generasjoner har dedikert seg til gastronomiske nytelser basert på hemmelige familieoppskrifter.

Etter mange års arbeid i Norge har kokken perfeksjonert den autentiske pakistanske smaken fra det populære matmekkaet Lahore! I dag har HIRA et fantastisk utvalg av tradisjonsrike retter, med fokus på de tradisjonelle kryddersammensetningene som er å finne på det pakistanske kjøkkenet.

På grunn av mangelen på tradisjonell pakistansk mat i Norge, etablerte de tre herrene en plattform for å tilby HIRA-kokkens hemmelige matoppskrifter til det pakistansk-indiske miljøet i Norge. Det ble en umiddelbar suksess! Gjennom sine fire år har HIRA bygget seg opp til den største aktøren av pakistansk cateringmat i Østlandsområdet for det pakistansk-indiske miljøet i Norge. Et av suksesskriteriene har vært et lokale HIRA eier som har stått for både små og store begivenheter, alt fra de hyggelige og minnerike sammenkomstene som bryllup til konferanser.

HIRAs mat har vært bestilt til diverse tilstelninger, herunder brylluper, bursdager, konfirmasjoner, disputasmiddager, konferanser, messer m.m. HIRA har de siste årene levert cateringmat til både og store små arrangementer, blant annet har HIRA hatt cateringsavtaler med Den Norske Opera og Ballett, Bollywoodfestivalen, Eidfestivalen, Norwegian Premier League, Samsung Norge m.m. Med fokus på matopplevelsen og servicegraden har vi oppnådd et godt rykte, og har således basert all markedsføring på "word-of-mouth".

Etter fire års hardt arbeid ønsker vi å introdusere det beste av HIRAs kjøkken for et større marked og et publikum som tidligere ikke har fått muligheten til dette. Vi ønsker å introdusere en bit av HIRA Foods herligheter til et publikum som tidligere ikke har fått med seg HIRA-kokkens kulinariske nytelser!

Visjonen til HIRA Foods er å være en selvfølge blant bryllupsarrangementer og vi vil gjennomføre dette ved å være de eneste med et gjennomført konsept basert på HIRAs grunnverdier: Å spre glede, være tro mot det tradisjonelle pakistanske kjøkkenet og være gjestfrie!
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om Hira Trading Company

Adresse

Aamodt terrassen 1 B
2008 FJERDINGBY