<  
>  

Bamble kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Bamble er kommunen i Telemark med den lengste kyststripen; fra innerst i Voldsfjorden hvor den grenser til Skien, og til Fossingfjorden ved Kragerø; totalt ca.72 km. når man følger de mange bukter og nes. I tillegg fines det en rekke større og mindre øyer. I nord-vest grenser Bamble mot Drangedal kommune, hvor grensen i store trekk følger en gammel forkastning. Bambles landareal er ca. 300 km², av dette utgjør produktiv skogsmark ca. 208 km², og dyrket areal ca. 8 km².
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bamble kommune

Vi oppfordrer sykepleiestudenter/ vernepleiepleiestudenter og assistenter som er under helsefaglig utdanning å søke på stillingene.Beskrivelse av arbeidsstedKrogshavn er et omsorgssenter
05.12.2021 Bamble
IngressMiljøarbeidertjenesten, avd. Nustadjordet, Vernepleier, 100% fast stilling.Beskrivelse av arbeidssted/ ArbeidsoppgaverNustadjordet bofellesskap består av 7 boliger til mennesker med utviklingshemming og
15.12.2021 Bamble

Rekrutteringskalender

  • DES 05
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bamble kommune