<  
>  

Bindal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Bindal er en kommune på Helgeland i Nordland. Kommunen ligger helt sør i fylket og grenser til Nord-Trøndelag. Den grenser i nord mot Sømna og Brønnøy, i øst mot Grane, i øst og sørøst mot Namsskogan, i sør mot Høylandet og Nærøy, og i vest mot Leka. Viktige næringsveier er jord- og skogbruk. Den største bedriften i kommunen er dørprodusenten Trenor Dører AS, som er en av de største dørprodusentene i Norge. Bindal har lange båtbygger- tradisjoner og det bygges fortsatt Nordlandsbåter rundt om i kommunen. Kolsvik kraftverk ligger i kommunen, og gir gode kraftinntekter. Befolkning 1 601 (2010)

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bindal kommune

Bindal kulturskole er en kommunal enhet underlagt oppvekst- og kultursektoren og har per i dag 3 ansatte, med tilbud innen
14.04.2023 Bindal

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (40)