<  
>  

Procter & Gamble

Merkevarer / Konsumentprodukter, Salg / Markedsføring

Procter & Gamble er blant verdens 100 største selskaper målt i omsetning og en global gigant innen utvikling, produksjon, salg, markedsføring og distribusjon av konsumentvarer.

P&G, med sine 140 000 ansatte i 80 land, er i kontakt 3 milliarder konsumenter hver eneste dag gjennom sine produkter og har med sin 170 års historie opparbeidet seg en helt spesiell og posisjon i mange hjem.

P&G har en stor portefølje av anerkjente og respekterte merkevarer; hele 23 brands har et salg på mer en $ 1 mrd på verdensbasis. I Norge står bl.a. P&G bak sterke brands som Pampers, Head&Shoulders, Pantene, Pringles, Always, Tampax, Wella, Gillette, Duracell, Braun og Swiffer.

P&G har fremdeles mange store brands som ikke er lansert i Norge - og vi går svært spennende tider i møte. En karriere innenfor P&G vil kunne tilby utfordringer og stort ansvar fra første dag, med en bratt læringskurve som resultat.

Innenfor alle funksjonene (marketing, finans, salg, logistikk) vil du fra første dag oppleve en tett oppfølging fra selskapet, med stort fokus på egenutvikling, trening og karriereplanlegging.

Vi tilbyr jobber for norske studenter i Oslo, Stockholm og Geneve.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Procter & Gamble
Jobbmuligheter i Procter & Gamble

Vi søker primært etter siviløkonomstudenter fra NHH og BI, men stillingene er åpne for alle studenter med høyere utdanning.

Entry level posisjoner vil typisk være:

- Marketing: Assistant Brand Manager
- Finans: Finansanalytiker
- Logistikk: Market Planner
- Customer Business Development: Assistant Key Account Manager

Se www.pgcareers.com for mer informasjon.

Internships Internship

P&G har summer internships i Oslo, Stockholm og Geneve.
Internship
3
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Adresse

Tvetenveien 40
0605 Oslo