Larsen Consult AS

Rekruttering / HR / Bemanning, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Utdanning / undervisning

Vi har bygget mobilnett siden 1998 og har opparbeidet oss en solid erfaring og et godt nettverk i bransjen. Kombinert med vår kompetanse innen personalutvelgelse gjør det oss i stand til å finne den medarbeideren som kan gi våre kunder merverdi ved å løse kundens behov på rett måte til rett tid. Vår bedriftskultur er resultatorientert.

Kjerneområdet for Larsen Consult er utbygging av mobilnett. Typisk leverer vi konsulenter til funksjoner innen prosjektledelse, radioplanlegging, dokumentasjon, forhandlinger, akvisisjon og logistikk. Andre personalbehov innen telecomsektoren kan møtes på forespørsel.

Har din telecombedrift uløste bemanningsbehov vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt og la ditt problem bli vår utfordring.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Larsen Consult AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Karenslyst Allé 8B, 0278 Oslo