<  
>  

Larsen Consult AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Rekruttering / HR / Bemanning, Utdanning / undervisning

Vi har bygget mobilnett siden 1998 og har opparbeidet oss en solid erfaring og et godt nettverk i bransjen. Kombinert med vår kompetanse innen personalutvelgelse gjør det oss i stand til å finne den medarbeideren som kan gi våre kunder merverdi ved å løse kundens behov på rett måte til rett tid. Vår bedriftskultur er resultatorientert.

Kjerneområdet for Larsen Consult er utbygging av mobilnett. Typisk leverer vi konsulenter til funksjoner innen prosjektledelse, radioplanlegging, dokumentasjon, forhandlinger, akvisisjon og logistikk. Andre personalbehov innen telecomsektoren kan møtes på forespørsel.

Har din telecombedrift uløste bemanningsbehov vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt og la ditt problem bli vår utfordring.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Larsen Consult AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Larsen Consult AS
Jobbmuligheter i Larsen Consult AS

Vi er i en periode med sterk vekst og søker flere konsulenter som kan tilføre våre kunder merverdi. Som konsulent hos Larsen Consult inngår du i kompetansetunge miljøer i en bransje som er i en spennende teknologisk utvikling. Larsen Consult er en målstyrt bedrift med klare krav til våre konsulenters evne til å levere løsninger av høy kvalitet til rett tid. For tiden vurderer vi konsulenter til radioplanlegging, site acquisition, prosjektledelse, dokumentasjon, logistikk, feltteknik og kandidater med elektrikerbakgrunn.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Karenslyst Allé 8B, 0278 Oslo