TESS AS

(Øvrig, Merkevarer / Konsumentprodukter, Olje / Gass / Energi / Kraft)

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang.

TESS ble grunnlagt i 1968 og eies hovedsakelig av gründerne Erik Jølberg og Olav Nygaard. Siden oppstarten har firmaet hatt en imponerende vekst; TESS har mer enn 800 ansatte og en total omsetning som overstiger 2 milliarder.

Vårt marked er i første rekke industrikunder både on- og offshore. Produktene distribueres gjennom mer enn 100 egeneide servicesentre spredt over hele landet. Alle med lokalt tilpasset tjenestemeny og lager. TESS har sitt hovedkontor i Lier kommune utenfor Drammen. Vårt hovedmarked er Norge, men vi er også tilstede i utlandet. TESS International har som oppgave å koordinere den globale virksomheten til TESS, som i dag omfatter servicesentre i Danmark, Skottland, Brasil og USA.

 

Visjon

TESS-firmaene skal på et forretningsmessig sunt grunnlag tilby produkter, tjenester og løsninger innenfor drift og vedlikehold som skaper attraktive merverdier for kunden. Dette skal TESS oppnå ved målrettet arbeid med HMS, og ved å finne samfunnsøkonomiske gode løsninger.

Antall ansatte

TESS har 900 ansatte. 

Les mer om TESS AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Vi ser etter
Søknadsfrist:04.02.2018
Arbeidssted :Ålesund
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:04.02.2018
Arbeidssted :Ålesund

Ledige stillinger hos TESS AS

TESS er en helnorsk profesjonell servicebedrift etablert i 1968 med en omsetning på over 2,8 milliarder NOK. TESS er markedsleder innen slanger og sveiseprodukter og en av de ledende på arbeidstøy og vern i Norge. TESS har mer enn 110 servicesentre i Norge, samt servicesenter i Brasil, Danmark, Skottland, USA og Singapore med nærmere 950 medarbeidere totalt. TESS sitt mål er en årsomsetning på 10 milliarder innen 2020.Les mer på www.tess.no TESS Nord har regionsansvar for TESS sin aktivitet fra Sogn og Fjordane til Kirkenes. Vi har 34 servicesenter og 200 medarbeidere. Vi søker en person som er serviceinnstilt og har godt humør til nyopprettet stilling ved regionssenteret i Ålesund . Stillingen vil være todelt. Opplæringsleder butikkfaget: Vi ønsker å utvikle kundearbeidet inne på våre 34 servicesenter gjennom et eget treningsprogram. Det skal skje gjennom en utvikling og opplæring av lokale salgsledere for å gjøre de i bedre stand til en kontinuerlig oppfølging av innesalgsapparatet. Det blir en slags train the trainer rolle som krever erfaring fra salg i butikkfaget og kunne jobbe med sentrale begreper som behovskartlegging og mersalg. Salgssjef for utesalg vil være en samarbeidspartner for stillingen. Kursansvarlig kurs til kunder: Fra vår siste kundeundersøkelse kom det ønske om at TESS skal tilby opplæring for våre kunder. Vi ser for oss en kursmeny som vi skal tilby for gjennomføring på våre servicesenter. Stillingen skal utvikle en kursmeny og administrere kursavviklingen. Herunder å ha kontakt med interne og eksterne kursholdere. Kursene vil i første rekke være knyttet opp mot kompetanseområder til TESS som hms, slanger, gass osv. Leder for internkurs, TESS Academy vil være en samarbeidspartner for stillingen. Ønskede kvalifikasjoner: -Erfaring fra strukturert salg og salgsprosesser -Gode datakunnskaper -Systematisk tilnærming til arbeidsdagen -Sterk kundeservice innstilling Personlige egenskaper: -Ansvarsbevisst, strukturert og selvstendig -Interesse for salg og service -Trives i en hektisk hverdag -Godt humør -Evne til å skape positive kunderelasjoner -Gledes over å se egen realisering gjennom andre Vi kan tilby: -Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser -Tilstedeværelsesbonus og andre bonusordninger -God helseforsikring -Utviklingsmuligheter, kurs og videreutdanning -Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer Søknadsfrist: 04.02.2018Arbeidsgiver: TESS ASSted: ÅlesundBransjer: AnnetHentet fra: FINNSe annonse Medium: Finn Annonsert: 17.01.2018 Adresse: 6018 ÅLESUND
04.02.2018 Ålesund
TESS er en helnorsk profesjonell servicebedrift etablert i 1968 med en omsetning på over 2,8 milliarder NOK. TESS er markedsleder innen slanger og sveiseprodukter og en av de ledende på arbeidstøy og vern i Norge. TESS har mer enn 110 servicesentre i Norge, samt servicesenter i Brasil, Danmark, Skottland, USA og Singapore med nærmere 950 medarbeidere totalt. TESS sitt mål er en årsomsetning på 10 milliarder innen 2020.Les mer på www.tess.no Arbeidsoppgaver: Planlegge og gjennomføre kundemøter hos eksisterende og nye kunderUtarbeide og følge opp tilbudTilby produkt og løsninger tilpasset kundens behovForhandle frem pris og avtalerTil en hver tid være oppdatert innen TESS og kundens produkter, trender og markedØnskede kvalifikasjoner: Relevant praksis eller erfaring med salgTeknisk innsikt og interesseØnske om å jobbe med og utvikle deg innen salgGod kjennskap til dataPersonlige egenskaper: Serviceinnstilt, ansvarsbevisst og være initiativrikGod forretningsforståelse og kremmeråndResultat- og løsnings fokusertHøy gjennomføringsevneEvne til å skape tillit og god på relasjonsbyggingImøtekommende og blidHva kan vi tilby: Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelserTilstedeværelsesbonus og andre bonusordningerGod helseforsikringUtviklingsmuligheter, kurs og videreutdanningGodt arbeidsmiljø og gode kollegaerSøknadsfrist: 28.02.2018Arbeidsgiver: TESS ASSted: TynsetBransjer: Industri og produksjonHentet fra: FINNSe annonse Medium: Finn Adresse: Tomtegata 3 2500 TYNSET
28.02.2018 Tynset

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om TESS AS

Adresse

Industrigata 8,
3414 Lierstranda