<  
>  

TESS AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Energi, Merkevarer / Konsumentprodukter

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang.

TESS ble grunnlagt i 1968 og eies hovedsakelig av gründerne Erik Jølberg og Olav Nygaard. Siden oppstarten har firmaet hatt en imponerende vekst; TESS har mer enn 800 ansatte og en total omsetning som overstiger 2 milliarder.

Vårt marked er i første rekke industrikunder både on- og offshore. Produktene distribueres gjennom mer enn 100 egeneide servicesentre spredt over hele landet. Alle med lokalt tilpasset tjenestemeny og lager. TESS har sitt hovedkontor i Lier kommune utenfor Drammen. Vårt hovedmarked er Norge, men vi er også tilstede i utlandet. TESS International har som oppgave å koordinere den globale virksomheten til TESS, som i dag omfatter servicesentre i Danmark, Skottland, Brasil og USA.

 

Visjon

TESS-firmaene skal på et forretningsmessig sunt grunnlag tilby produkter, tjenester og løsninger innenfor drift og vedlikehold som skaper attraktive merverdier for kunden. Dette skal TESS oppnå ved målrettet arbeid med HMS, og ved å finne samfunnsøkonomiske gode løsninger.

Antall ansatte

TESS har 900 ansatte. 

Fakta om TESS AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i TESS AS
Jobbmuligheter i TESS AS

Vi har fokus på at våre medarbeidere trives og får utvikle de seg både faglig og personlig hos oss. Kursing og kompetanseutvikling er noe vi satser på slik at vi kan leve etter vårt motto: ”Fagfolk på begge sider av disken”. Vi har i tillegg kontinuerlig fokus på HMS og kvalitet.

Hos oss blir du en del av en organisasjon som er delt i både små og store avdelinger. Felles for alle er innstillingen til at vi hjelper hverandre, er fleksible og tar i et ekstra tak når det trengs for å holde avtaler og gi kunden det han vil ha. 

Vil du jobbe hos Norges ledende leverandør av slanger for alle formål og med tilhørende service og tjenester? TESS er også landets største leverandør av sveiseprodukter og en betydelig leverandør av produkter til drift og vedlikehold. Kundene våre er profesjonelle brukere (OEM) innen subsea, offshore (olje, gass, subsea) maritime, industri, havbruk, landbruk og entreprenørvirksomhet. TESS ble etablert i 1968 og har servicesentre på over 100 steder i Norge og utenlandsetableringer i Danmark, Island, Skottland, Brasil og USA.

 

Er du interessert i å jobbe i TESS? Send oss en åpen søknad. Kontakt HR Manager  Tomas Elton Haug.

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vil du fortsette utviklingen hos oss? Du får plass ved TESS Academy. Der tilbyr vi deg opplæringsprogrammer som kvalifiserer deg for en god karriere i vår bransje. Dersom du ønsker det kan vi tilby muligheten for deg som vil skrive din Bacheloroppgave eller Masteroppgave hos oss. Vi ser etter engasjerte studenter med en positiv innstilling som er klare til å tilføre oss ny tenkning. Er du GenY og tar utfordringen?

Bli kjent med TESS AS

Bildegalleri
Jobbmuligheter (30)

Fakta om TESS AS

Adresse

Industrigata 8,
3414 Lierstranda