<  
>  

Bremanger kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Bremanger er en kommune ute ved kysten i Sogn og Fjordane. Den grenser i øst til Gloppen og i sør til Flora. Nord for Nordfjord og Fåfjorden ligger Vågsøy og Eid kommuner. Bremanger er bl.a. kjent for Hornelen, Nord-Europas høyeste sjøklippe. Elkem Bremanger er den største bedriften i kommunen. Bedriftens eget havneområde har gode og jevne forbindelser med de største havnene i Norge og Europa. Elkem Bremanger har spesialisert seg i produksjon av silikon-metall, ferrosilikon og spesial-inokulanter. Silikon-metall blir først og fremst brukt i elektronikk-, solcelle- og aluminiumindustri. Befolkning 3 901 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bremanger kommune

Org. nr: 959 318 166 Stillingsident: 4471156955 Presentasjon av stillingen:I Bremanger kommune treng vi to turistvertar frå medio juni til
15.02.2022 Bremanger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bremanger kommune