<  
>  
ASKO har forsynt Norges befolkning med mat siden 1866, har i dag 3.300 ansatte og omsatte for 50 milliarder kroner i 2015.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord.

ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. NorgesGruppen er Norges største handelshus, og ASKO er Norges største grossist.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Ultra, Deli de Luca, Mix, Fresh, Statoil, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 transportenheter på veiene hver dag tar vi ansvar - få aktører stiller så store krav til teknologi og miljø.

ASKO sertifiseres etter ISO 22000 - et kvalitetssystem for næringsmidler, og ISO 14001 - miljøstyring.

ASKOs ambisjoner:
- Norges mest kundeorienterte og effektive logistikkmaskin
- 100 % av varestrømmen
- Bærekraftig - Klimanøytral

ASKO bygger et moderne, og Norges klart største, automatanlegg for kjølte varer på Vestby. Sentrallageret vil via de regionale ASKO-selskapene betjene hele det sentrale Østlandsområdet, samt distribuere viktige ferskvarer til resten av landet. Ved full drift forventer vi en omsetning på ca. NOK 11 milliarder. Automasjonen i det nye anlegget leveres fra Witron GmbH i Tyskland, og vil driftsettes fra årsskiftet 2016/2017. Det foreligger planer for Nordens største solcelleanlegg på taket til ASKO-bygningene i Vestby.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om ASKO Sentrallager Kjøl

Adresse

1540 VESTBY