SlopeTrotter Skitours Norge

Reiseliv / Turisme / Event

Slopetrotter Skitours er et skandinavisk skireisebyråd, som hver vinter sender 30.000 gjester fra Norge, Sverige og Danmark til Alpene.

Slopetrotter Skitours ble startet opp i 2005 av en gruppe skiguider, som hadde et ønske om å kunne arrangere skiferier til lave priser, med et høyt servicenivå og med fokus på de mange store opplevelsene som fjellene har å by på.

 I dag tilbyr Slopetrotter Skitours skireiser til 22 reisemål i Alpene. Et stort team av ferie rådgivere som alle er lidenskapelig opptatt av ski, sitter klar til å hjelpe med bestilling av vinterens skiferie. Og på destinasjonene venter et team på mer enn 50 guider på dere, som vil sørge for at dere får en uforglemmelig skiferie.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos SlopeTrotter Skitours Norge

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om SlopeTrotter Skitours Norge

Adresse

SlopeTrotter Skitours

c/o Byrået i Son AS

1555 Son