<  
>  

Det Norske Kartselskap

Salg / Markedsføring, Internett tjenester / E-handel, Øvrig

Det Norske Kartselskapet ble opprettet i 2007, men våre ansatte har mer enn 10 års erfaring med kart og produksjon. Vi leverer karttjenester til små, mellomstore og store bedrifter samt offentlige organer. Vi har kontor både i Oslo og Kristiansand.

Skreddersøm med merverdi

Ved bruk av brukervennlig og samtidig avansert teknologi leverer vi spesialtilpassede løsninger til våre kunder som ønsker kart med vei- og kjørebeskrivelse på sine nettsider. Modulene vi tilbyr, inneholder i tillegg værtjeneste og trafikkmeldinger fra P4. Denne tjenesten gir betydelig merverdi for nettsidene til våre kunder.

Teknologi i utvikling

For stadig å tjene våre kunder bedre, jobber vi kontinuerlig med å ta i bruk nye plattformer. I disse dager har vi utviklet atlas.no for iPad og iPhone. Disse løsningene er nylig ferdigstilt. Det Norske Kartselskapet samarbeider til en hver tid med de beste underleverandører innen de ulike fagfeltene.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig Leder

Fakta om Det Norske Kartselskap

Adresse

Ulvenveien 90, 0581 Oslo