<  
>  

Det Norske Kartselskap

Salg / Markedsføring, Internett tjenester / E-handel, Øvrig

Det Norske Kartselskapet AS som salgsbedrift ble etablert i 2007 og er i dag en veletablert leverandør i bransjen innenfor markedsføring og kartløsninger. Laila Mjeldheim er en av gründerne som var med og startet Det Norske Kartselskapet AS.

«- Det var en utrolig spennende tid. Jeg har alltid elsket å arbeide mye, og allerede da jeg var 13 år og gikk på ungdomsskolen begynte jeg å jobbe på bensinstasjon på fritiden. Da jeg mange år senere var med og startet Det Norske Kartselskapet fikk jeg bruk for denne arbeidslysten, for som gründer må du regne med å jobbe svært mye, ler Mjeldheim.»

Vi jobber mye med å utvikle en god lagfølelse i bedriften gjennom fokus på inkludering og å støtte hverandre. Oppmuntre hverandre til å ta eget ansvar og praktisere god arbeidsmoral og se mot felles mål. Ansatte som jobber her kan være åpne om utfordringer i livet, om problematikk som rus- eller annen avhengighet som er til hinder for å nå mål og drømmer og eller som gir dårlig livskvalitet. Et åpent og ærlig miljø med kollegaene, gir inspirasjon og et unikt og trygt fellesskap. Vi behøver hverandre og fellesskapet for å vokse som individ og bedrift.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig Leder

Fakta om Det Norske Kartselskap

Adresse

Sandstuveien 70, bygg A, 0680 Oslo