<  
>  

Kjell & Company

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Med virkelig kunnskapsrike ansatte, er vi koblingen mellom kundens behov og den beste tekniske løsningen. Vi gir førsteklasses service, og tilbyr våre kunder Nordens største utvalg av tilbehør til forbrukerelektronikk.

Høsten 2015 kommer Kjell & Company til å åpne sine første butikker i Norge. Vi kan nå tilby deg sjansen til å få være med fra starten og muligheten til en karriere i en av Skandinavias raskest voksende detaljister.

Kort om Kjell & Company
Kjell & Company selger tilbehør til forbrukerelektronikk via butikker og Internett. Selskapet har 84 butikker på 44 steder i Sverige, hovedkontor i Malmö og et innkjøpskontor i Shanghai. Familien Dahnelius, grunnlegger og aktiv i Kjell & Company, eier 25 prosent av selskapet, og de resterende 75 % eies av FSN Capital. 

Historien om Kjell

Kjell & Company ble grunnlagt i 1988 av Marcus Dahnelius, hans to brødre og pappa Kjell. Drevet av en sterk interesse for elektronikk og tekniske smådingser kombinert med kundeservice. Familien Dahnelius starte grunnlaget for dagens virksomhet i Sundsvall i 1988.

·         Familien flytter til Malmö, og den første butikken ble etablert i 1990

·         Den første, og deretter årlige, Kjell & Company-katalogen publiseres i 1992.

·         Vekst for egen maskin frem til 2005, da Hakon Invest blir deleier og veksten akselererte.

·         Etablering av innkjøpskontor i Shanghai i 2007, og flytting samme år til nytt sentrallager i Malmö.

·         62 av dagens 84 butikker er startet fra 2007 og utover.

·         Norske FSN Capital ny majoritetseier (75 %) fra 2014, med fornyet vekststrategi og mål om omtrent 100 butikker i Sverige og etablering i Norge i 2015

Små butikker, store lagre
Vi vil at handleopplevelsen hos oss hos Kjell & Company skal være noe spesielt. Når våre kunder besøker en av våre butikker, gjør vi alt vi kan for å hjelpe til med spørsmål og løse tekniske problemer. I tillegg til en kunnskapsrik ekspert, vil vi at våre kunder også skal møte en ydmyk og vennlig person som tar seg tid til å hjelpe. Vi stiller opp når andre sier nei!

Vet du allerede hva du skal kjøpe, og vil at besøket skal gå raskere? Da kan du sette sammen en handleliste i vår nettbutikk, med butikkens lagerplass for hver artikkel.

Ekte
Vi vil at handleopplevelsen hos Kjell & Company skal være noe spesielt. Det er ikke vanskeligere enn å spørre seg selv om hvordan man selv ønsker å bli behandlet, så får du et godt svar.

Når du besøker en av våre butikker, kommer vi til å gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med spørsmål du har og løse dine tekniske problemer. Derfor får våre ansatte opplæring på vår egen skole i Malmö, før de begynner å arbeide i butikken. I tillegg til en kunnskapsrik ekspert, mener vi også at det er viktig at du møter en ydmyk og vennlig person som tar seg tid til å hjelpe deg.

Stort utvalg, rimelige produkter
Nordens største utvalg av tilbehør til forbrukerelektronikk, hva mener vi med det?

Akkurat nå er det over 8 000 artikler i vareutvalget. Alt fra mer lettfordøyelige segmenter, som for eksempel består av produkter som iPhone-deksler, mobilladere, klokker, eksterne harddisker, Raspberry Pi, fjernkontroller, USB-minne og MP3-spillere, til mer avansert tilbehør, som spesialkontakter, kabel i meter, motstandssett, sikringer, transistorer, PIC-kretser, tilbehør til antenneinstallasjon og mye, mye mer. Det er med dette vi mener at vi har Nordens største utvalg av tilbehør til forbrukerelektronikk.

Knutepunkt for distribusjon og logistikk består av et logistikksenter i Malmö som er 7 000 kvadratmeter stort. Våre store innkjøp fra de rette leverandørene, gjør at vi kan tilby produkter, tilbehør og komponenter til svært gode priser.

I tillegg til kjente elektronikkvaremerker, har vi også flere egne varemerker: Roxcore, Ledsavers, Texgear, Rubicsson, Nikabe, Arrogant Bastard, Dibotech og Plexgear. Produktene, for eksempel verktøy og lyd- og videotilbehør, har vi selv designet og utviklet. Vi jobber hele tiden for at våre egne varemerker alltid skal være et svært prisgunstig alternativ som du som kunde kan stole på – nøye testet, og nøye utvalgt. 

Det skal være lett å finne rett
Vi vil at det skal være enkelt å finne det du leter etter av tilbehør hos oss. I butikken får du hjelp gjennom personlig kontakt med en av våre dyktige selgere. På kjell.com finner du en hel seksjon med "tilbehør til…", det vil si produkter som vi ikke selger, men som vi har tilbehør til. En unik funksjon som vi tror du vil synes er svært nyttig.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Kjell & Company

Hei!Velkommen til å bli med på en fantastisk reise innen retail, Kjell & Company, og ikke minst selgerrollen! - Vi
23.01.2022 Oslo
Hei!Velkommen til å bli med på en fantastisk reise innen retail, Kjell & Company, og ikke minst selgerrollen! - Vi
23.01.2022 Tromsø
Hei!Velkommen til å bli med på en fantastisk reise innen retail, Kjell & Company, og ikke minst selgerrollen! - Vi
31.01.2022 Lillestrøm
Hei!Velkommen til å bli med på en fantastisk reise innen retail, Kjell & Company, og ikke minst selgerrollen! - Vi
31.01.2022 Bærum
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • JAN 23
    2022
    6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Kjell & Company
Co: FSN Capital Partners AS
Karl Johansgate 27,
0159 Oslo
Norway