<  
>  

Eidsberg kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Eidsberg er en kommune i Østfold. Kommunen grenser til Askim, Trøgstad, Marker, Rakkestad, og Skiptvet kommuner i Østfold og Aurskog-Høland i Akershus. Europavei 18 går gjennom kommunen, og administrasjonssentrumet Mysen er stasjon på Østfoldbanens østre linje. Eidsberg kommunes mest kjente attraksjon er Momarken travbane, som er en av landets mest aktive travbaner med rundt 50 løpsdager i året. I tillegg er Momarken bilbane utbedret for å kunne ha EM-runder i Rallycross, sist men ikke minst er det her Momarkedet avholdes årlig. Befolkning 10 592 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Eidsberg kommune

ArbeidsstedI Eidsbergskolen som består av 5 barneskoler og 1 ungdomsskole, ønsker vi lærervikarer for skoleåret 2019/2020.Fakta om Eidsberg kommune og Eidsbergskolen: Se www.eidsberg.kommune.noArbeidsoppgaverI en dynamisk organisasjon på størrelse med grunnskolen i Eidsberg kommune, vil det alltid være behov for kvalifiserte lærere. Eidsberg kommune har behov for vikariater skoleåret 2018/2019. Dette kan være vikariater for kortere eller lengre perioder, og med ulike stillingsstørrelser. Ved å registrere deg som søker i denne vikarpoolbasen, vil du bli kontaktet direkte av de enkelte skolene, dersom skolene har behov og de finner din kompetanse formålstjenlig.KvalifikasjonerPedagogisk utdanning eller bakgrunn fra pedagogisk praksis.Personlige egenskaperDu er engasjert, er en tydelig og god klasseleder, har stor arbeidskapasitet, er faglig sterk og bidrar til et godt arbeidsmiljø.Spesielle kravPolitiattest må leveres før tiltredelse-Vi tilbyrTilsetting på vanlige vilkår. Lønn etter lov- og avtaleverk.InfoDet må søkes elektronisk. Ofte spurte spørsmål og tips finner du her: http://henvendelse.eidsberg.kommune.no/ Adresse: Virksomhet skole
21.06.2020
ArbeidsstedI Eidsbergskolen som består av 5 barneskoler og 1 ungdomsskole, ønsker vi assistentvikarer skoleåret 2019/2020.Fakta om Eidsberg kommune og Eidsbergskolen: Se www.eidsberg.kommune.noArbeidsoppgaverI en dynamisk organisasjon på størrelse med grunnskolen i Eidsberg kommune, vil det alltid være behov for dyktige assistenter. Dette kan være vikariater i kortere eller lengre perioder, og med ulike stillingsstørrelser. Ved å registrere deg som søker i denne vikarpoolbasen, vil du bli kontaktet direkte av de enkelte skolene, dersom skolene har behov og de finner din kompetanse formålstjenlig.Vi gjør videre oppmerksom på at vikariater over 6 måneders varighet lyses ut særskilt. Disse vil bli annonsert blant annet på Eidsberg kommunes hjemmeside, og vi ber deg derfor følge med her, hvis slike stillinger er av interesse.KvalifikasjonerFagbrev som barne- og ungdomsarbeider, annen relevant utdanning eller bakgrunn fra pedagogisk praksis.Personlige egenskaperDu er engasjert, er en tydelig og god voksenperson, har stor arbeidskapasitet, er raus og inkluderende og har stor omsorgsevne.Spesielle kravPolitiattest må innleveres før tiltredelse.Vi tilbyrTilsetting på vanlige vilkår. Lønn etter lov- og avtaleverk.InfoDet må søkes elektronisk Ofte spurte spørsmål og tips finner du her: http://henvendelse.eidsberg.kommune.no/ Adresse: Virksomhet skole
21.06.2020

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere