Eidsvoll kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Eidsvoll er en kommune i Akershus og navnet på tettstedet som er administrasjonssenteret i kommunen. Eidsvoll kommune grenser i nord til Østre Toten og Stange, i øst til Nord-Odal, i sørøst til Nes, i sør til Ullensaker, og i vest til Nannestad og Hurdal. Eidsvoll er i dag mest kjent for Grunnloven av 1814 som ble underskrevet i Carsten Ankers bolig, Eidsvollsbygningen den 17. mai 1814. Eidsvoll er en industri- og landbrukskommune (skogbruk og jordbruk). Høyeste punkt er Mistberget 663 moh som er synlig fra de fleste steder i bygda. Kommunen ligger ved E6 og Dovrebanen like nord for Oslo lufthavn på Gardermoen. Hurdalsjøen ligger i kommunen. Norges største innsjø, Mjøsa, ligger i nord og elva Vorma renner sørover gjennom kommunen. Kommunesenteret ligger ved Vorma nær Eidsvoll stasjon og kalles Sundet eller Eidsvoll sentrum. Befolkning 20 123 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Eidsvoll kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4117861325 Presentasjon av stillingen:Avdeling Aktivitet og bistand søker ekstravakter. Avdelingen er fordelt på ni tjenestesteder og gir praktisk bistand til mennesker med ulike funksjonsnedsettelser.Hjelpepleiere, helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, høyskolestudenter og elever oppfordres til å søke.Vakter innebærer turnusarbeid med for eksempel dag, kveld, helger og ved enkelte tjenestesteder våken/hvilende natt.Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.ArbeidsoppgaverBistand, veiledning og tilretteleggingBistand ved praktiske gjøremålOppfølging av aktiviteterSamarbeid med bruker og pårørendeSamarbeid med det øvrige personaletKvalifikasjonerGode norskkunnskaper (minimum bestått nivå B1)DatakunnskaperFørerkort klasse BDet vil bli vektlagt relevant erfaring og personlig egnethet. Det konkrete ansvarsfeltet fremkommer av gjeldende stillingsbeskrivelse.Før tiltredelse må søker foreta eventuelle nødvendige obligatoriske helsekontroller, samt fremlegge godkjent politiattest.Personlige EgenskaperGode kommunikasjons- og samarbeidsevnerEvne til fleksibilitet og til å arbeide selvstendigLike å omgås menneskerAnsvarsbevisst og påliteligVi tilbyrVarierte og spennende arbeidsoppgaverStillingen avlønnes i samsvar med hovedtariffavtalenArbeidstakere ansettes i Eidsvoll kommune på de vilkår som til enhver tid gjelder i lover, reglementer og tariffavtaler.Ved tilsetting vektlegges det generelle kvalifikasjonsprinsipp, dvs. utdanning, praksis og skikkethet for stillingen.Vi oppfordrer alle til å benytte vårt elektroniske rekrutteringsverktøy (Webcruiter) - link øverst til høyre i annonse: "Søk på stillingen", da dette er eneste mulighet for å få informasjon om utdanning og erfaring med på våre søkerlisterOpplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har oppfordret om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jfr. Offentleglova §25.Ønsker kun kontakt med søkere til stilling.KontaktinformasjonInger-Lise Hansen, Avdelingsleder, 66107669ArbeidsstedEidsvollNøkkelinformasjon:Annonsør:Eidsvoll kommune Annethttps://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=4117861325&company_id=2547668510&culture_id=NB-NOFor elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]
31.10.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Eidsvoll kommune