<  
>  

BACKER INGENIØR- OG

Backe Bergen AS er en totalentreprenør som utfører alle typer byggeprosjekter innen næring og bolig.
Vi har også egen dokk hvor vi bygger forflåter, flytekaier og bølgedempere for oppdrettsnæring og private og offentlige byggherrer. Backe Bergen AS er et selskap i BackeGruppen, et av landets største
entreprenørkonsern. Den desentraliserte selskapsstrukturen gir stor fleksibilitet og muliggjør bruk av felles kompetanse og erfaring samt god finansiell styrke. I tillegg kan vi utnytte ressurser på tvers av
selskapene ved behov. Alt vi gjør bygger på kompetanse og kvalitet. Våre medarbeidere har lang og allsidig erfaring. Dette kombinert med solid teoretisk bakgrunn og stort og kompetent nettverk av både lokale og nasjonale samarbeidspartnere sikrer trygge og kvalitative byggeprosesser.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om BACKER INGENIØR- OG

Adresse

P.b. 3163 Årstad 5829 BERGEN