<  
>  

Elverum kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Elverum er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Elverum grenser mot Åmot i nord, Trysil i nordøst, Våler i sør og Løten i vest. Kommunen har hatt en jevn vekst i innbyggertallet gjennom hele etterkrigstiden. Folkeveksten skyldes i særlig grad økt offentlig tjenesteyting, særlig gjennom Sykehuset Innlandet, Høgskolen i Hedmark og Forsvaret. Kommunen er skoghovedstaden på Østlandet, med flere mindre treindustribedrifter, her er hovedkontor for Glommen skogeierforening og regionkontor for Norsk skogbruksforening. Befolkning 19 609 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Elverum kommune

Vil du jobbe i bofellesskap i sommer?Vi søker etter sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, hjelpepleiere og fagarbeidere innen helse og sosialfag.Studenter og
15.04.2023 Elverum

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (87)

Fakta om Elverum kommune