<  
>  

Bergen Optikk as

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Helse / Kroppspleie / Velvære

er en optisk forretning som har det nyeste utstyr innen synsundersøkelser og tilvirkning av briller, kontaktlinser, solbriller og annet optisk utstyr. Vi har nå direkte henvisningsrett til øyelege slik at du kommer raskt til.

Prismessig kan vi konkurrere med alle våre kollegaer. Hos oss finner du brillen til den pris og kvalitet du ønsker å betale for.

Vi er også en av de siste optikere som lager briller på dagen.

Du vil også finne et pent utvalg av armbåndsur som Police, Casio, Festina og diverse tilbehør til ur. Batterier og reimer bytter vi også. Som tilbehør til briller og ur, har vi flotte smykkekolleksjoner fra Police som er kjent for sine tøffe og stilige smykker til fornuftige priser.

For deg som kunde håper vi det er en trygghet å vite at vi er en del av c)optikk, Norges største gruppering av optiske forretninger.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bergen Optikk as

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Bergen Optikk as

Adresse

Vilhelm Bjerknesvei 4-10 5081 BERGEN