<  
>  

Guided Solutions

Rekruttering / HR / Bemanning

Guided Solutions er et ledende, internasjonalt rekruterings firma som spesialiserer seg innenfor den medisin tekniske sektoren. Vårt hovedfokus er på å finne talent innenfor salg og markedsføring av medisin teknisk utstyr. Vi rekrutterer fagfolk innenfor en rekke fagområder og plasserer over 400 kandidater i stillinger hvert år.

 Guided Solutions ble etablert i 2000 og består av 16 ansatte som er lokalisert i York, England. De fleste av selskapets konsulenter har vært ansatt hos Guided Solutions i over 8 år og har dermed bygget opp sterk kunnskap om både industrien og om selskapets kundebase og kandidater. Med en sammenlagt erfaring på over 100 år, anses Guided Solutions som et seriøst og dedikert rekrutteringsfirma som har demonstrert fremgang og suksess siden selskapet ble etablert.

Våre kundelister vokser kontinuerlig og vi jobber med både ledende internasjonale selskaper og mindre lokale selskaper. Noen av våre kunder inkluderer: Smith and Nephew, Stryker, Bioventus, Masimo, Boston Scientific, St Jude Medical, Cook Medical, DJO, Nevro, Aquilant Orthopaedics, GE Healthcare, Baxter Healthcare osv.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Guided Solutions

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Head of Marketing Communications

Adresse

The Catalyst, Units G5 & G6, York Science Park, Baird Lane, York, North Yorkshire YO10 5GA