<  
>  

Guided Solutions

Rekruttering / HR / Bemanning

Guided Solutions er et ledende, internasjonalt rekruterings firma som spesialiserer seg innenfor den medisin tekniske sektoren. Vårt hovedfokus er på å finne talent innenfor salg og markedsføring av medisin teknisk utstyr. Vi rekrutterer fagfolk innenfor en rekke fagområder og plasserer over 400 kandidater i stillinger hvert år.

 Guided Solutions ble etablert i 2000 og består av 16 ansatte som er lokalisert i York, England. De fleste av selskapets konsulenter har vært ansatt hos Guided Solutions i over 8 år og har dermed bygget opp sterk kunnskap om både industrien og om selskapets kundebase og kandidater. Med en sammenlagt erfaring på over 100 år, anses Guided Solutions som et seriøst og dedikert rekrutteringsfirma som har demonstrert fremgang og suksess siden selskapet ble etablert.

Våre kundelister vokser kontinuerlig og vi jobber med både ledende internasjonale selskaper og mindre lokale selskaper. Noen av våre kunder inkluderer: Smith and Nephew, Stryker, Bioventus, Masimo, Boston Scientific, St Jude Medical, Cook Medical, DJO, Nevro, Aquilant Orthopaedics, GE Healthcare, Baxter Healthcare osv.

Fakta om Guided Solutions
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Guided Solutions

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Guided Solutions
Jobbmuligheter i Guided Solutions

Har du erfaring av salg eller markedsføring innenfor medisin teknisk utstyr og er på utkikk etter ny jobb? Da bør du sjekke ut våre stillings annonser.

Guided Solutions rekrutterer fagfolk innenfor en rekke fagområder og jobber med et vidt spektrum av selskaper innenfor den medisin tekniske sektoren. Våre kundelister vokser kontinuerlig og vi jobber med både ledende internasjonale selskaper og mindre lokale selskaper. Vi har oppnådd fantastiske resultater ved å rekruttere individer til en rekke jobber: 

  • Salgskonsulent
  • Salgssjef
  • Distriktsjef
  • Produktansvarlig
  • Produktspesialist
  • Markedssjef
  • Markedsassistent
  • Ingeniør
  • Trainee

Vi rekrutterer kvalitets kandidater innenfor blant annet: nevro, ØNT, gastro, urologi, oftalmologi, kryokirurgi, engangsartikler, biokjemi, gynekologi, kardiologi, radiologi, respirasjon, sårbehandling, vaskulær, ortopedi, onkologi og pasient overvåkning. 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Salgs-trainee innenfor medisinsk teknisk utstyr - Norge

Er du nyutdannet og ønsker du en karriere innenfor salg av medisin teknisk utstyr? Da har du kommet til rett sted. Guided Solutions er nemlig det eneste selskapet som fokuserer på å rekruttere nyutdannede studenter til salgsjobber og markedsføringsjobber innenfor den medisin tekniske sektoren. 

En karriere innenfor salg av medisinsk utstyr er både stressfult og givende. Du vil bli ansatt av et selskap der du vil motta full salgsopplæring. Deretter vil dine arbeidsoppgaver være å markedsføre og selge selskapets medisinske utstyr til leger, kirurger og nøkkel personer innenfor det norske helsevesenet. Du kommer du til å være ute hos kundene og du vil dermed tilbringe mye av din tid hos diverse sykehus og klinikker. Ettersom jobben er basert på fysisk kundekontakt vil du ikke ha en fast base, da din bilen vil fungere som et mobilt kontor. 

En slik stilling krever individer med gode kommunikasjons-, presentasjons- og forhandlingskunnskaper. I tillegg, et brennende ønske om å jobbe innenfor salg er en nødvendighet. Nyutdannede fra alle bakgrunner er velkommen, men medisinsk relatert erfaring kan hjelpe deg langt på vei.

Bildegalleri

Kontaktperson

Head of Marketing Communications

Adresse

The Catalyst, Units G5 & G6, York Science Park, Baird Lane, York, North Yorkshire YO10 5GA