JobbSprek drift AS

Idrett og Trening

Vi i Studio Jobbsprek Aker Brygge gir deg individuelt tilpasset trening og tett oppfølging i komfortable omgivelser. Vi møter deg der du er i dag og jobber så hardt vi må for at du skal bli ditt beste JEG! Vi går raskeste vei mot målet og jobber alltid parallelt med styrke, kondisjon, fleksibilitet, kosthold og mental trening. Resultatet er bedre styrke/stabilitet/koordinasjon, bedre kondisjon og bedre kroppssammensetning. Vi garanterer at vår tilnærming vil øke ditt fysiske prestasjonspotensiale! Vårt suverene mål er å gi deg treningsopplevelser og resultater som overgår dine forventninger!

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos JobbSprek drift AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Eier, rekrutteringsansvarlig

Fakta om JobbSprek drift AS

Adresse

Holmens gate 4, 0250 Oslo