<  
>  

Etnedal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Etnedal er en kommune i Oppland fylke. Den grenser i øst mot Nordre Land, i sør mot Sør-Aurdal, og mot vest og nord mot Nord-Aurdal. Etnedal er den minste og østligste kommunen i landskapet Valdres. Her er det korte avstander mellom dalføre og høyfjell, butikker, helse- tjenester og en rekke andre tjenester kommunen tilbyr. Etna, elva som rennen gjennom hele dalen, er en av de mest populære fiskeelvene i Valdres. Kvaliteten og fiskebitt går for å være svært god. Når vannstanden er på sitt høyeste om våren er Etna populær blant kajakkpadlere fra hele landet. Fjellområdene er også viktige og skisesongen er lang, både på grunn av mye snø og høyden. Befolkning 1 381 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Kommunehuset 2890 ETNEDAL